venom1

Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του κινηματογραφικού του ντεμπούτου, ο δημοφιλής και πολύπλοκος χαρακτήρας της Marvel, Venom, επιστρέφει για να αντιμετωπίσει έναν παρανοϊκό και αιμοβόρο αντίπαλο σε μία θεαματική και καταιγιστική περιπέτεια. 

O Tom Hardy ενσαρκώνει ξανά τον διπλό ρόλο του Eddie-Venom και πρωταγωνιστεί δίπλα στον εξαιρετικό Woody Harrelson (The People vs. Larry Flynt), που θα φιλοξενήσει τον λυσσαλέο ξενιστή Carnage. Το πολυαναμενόμενο σίκουελ σκηνοθετεί ο άριστος στην ερμηνεία χαρακτήρων με την τεχνική του performance capture Andy Serkis. Συμπρωταγωνιστούν οι Michelle Williams(Blue Valentine) και Naomie Harris (Moonlight).Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Kelly Marcel (Saving Mr. Banks) με τη συμμετοχή και του Tom Hardy στη σύλληψη της ιστορίας.

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) πασχίζει να προσαρμοστεί με τον εξωγήινο συμβιωτή του Venom, που σε αντάλλαγμα τον προικίζει με τις υπερδυνάμεις ενός δολοφονικού βιτζιλάντε. Η καριέρα του Brock ανακάμπτει όταν εξασφαλίζει τη συνέντευξη του κατά συρροή δολοφόνου και θανατοποινίτη Cletus Kasady (Woody Harrelson). Τα πράγματα γίνονται έκρυθμα, όταν στο σώμα του παρανοϊκού Cletus εισχωρεί ο ακόμα πιο παρανοϊκός συμβιωτής Carnage.

Διάρκεια: 90’

Σενάριο:Kelly Marcel

Σκηνοθεσία: Andy Serkis

Παίζουν:Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham 

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Robert Richardson

Σχεδιασμός Παραγωγής:Oliver Scholl

Κοστούμια: Joanna Eatwell

Μοντάζ: Maryann Brandon Stan Salfas

Οπτικά εφέ: Sheena Duggal

Μουσική: Marco Beltrami

21 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood