ERMHNEYTR2

Για τη σεζόν 2021-22 ετοιμάστηκαν τα επόμενα 3 έργα που θα συνεχίσουν την πορεία του θεατρικού φεστιβάλ από τον Μάρτιο του 2022 στον Πολυχώρο VAULT



1. «Η Μάνα Αυτουνού, Έλλη Ζάχου Ταχτσή» (βασισμένο στην ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή)

Κείμενο: Κική Μαυρίδου. Σκηνοθεσία : Βαγγέλης Λάσκαρης. Πρωτότυπη μουσική : Μάνος Αντωνιάδης. Στο ρόλο της Έλλης Ζάχου Ταχτσή η Ράνια Σχίζα.

Η Έλλη, μάνα του Κώστα Ταχτσή, μίας από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην ιστορία της Ελληνικής Λογοτεχνίας, ξεδιπλώνει την τραγική ζωή της και αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της θυελλώδους ζωής του διακεκριμένου λογοτέχνη και της σχέσης της μαζί του.

 SKHNOTHET 2

2. «Χαρίκλεια Καβάφη» (βασισμένο στην ζωή της μητέρας του Κωνσταντίνου Καβάφη)

Κείμενο : Κοραής Δαμάτης. Σκηνοθεσία : Κοραής Δαμάτης. Στον ρόλο της Χαρίκλειας Καβάφη η Ασπασία Κράλλη.

Μια δυναμική γυναίκα που έζησε τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα του 18ου αιώνα και μαζί με άλλα 8 παιδιά έφερε στη ζωή και μεγάλωσε τον μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη.

 SKHNOTHE 2

3. «Καραϊσκάκενα, Ο θρύλος» (βασισμένο στην ζωή της μητέρας του Γεώργιου Καραϊσκάκη)

Κείμενο : Σοφία Καψούρου. Σκηνοθεσία : Δημήτρης Καρατζιάς. Πρωτότυπη μουσική Μάνος Αντωνιάδης. Στον ρόλο της Ζωής - Διαμάντω Διμισκή η Σοφία Καψούρου.

Με ιδιαίτερη θεατρική γλώσσα, ποίηση, χιούμορ και συγκίνηση αναδύεται η προσωπικότητα του μεγάλου αγωνιστή του 1821 Γεώργιου Καραϊσκάκη, μέσα από την αφήγηση της μητέρας του, της καλόγριας Ζωής Διαμάντω Διμισκή.

* Το φεστιβάλ «Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ... » πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη και την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

ERMHNEYTRIES 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο Εισιτήριο: 10 ευρώ (Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ / Άνω των 65 ετών / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας)

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

*Κατά την είσοδό τους στο θέατρο οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Στη παράσταση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS

Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8' περίπου με τα πόδια)

Πληροφορίες (11:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00) : 213 0356472, 6951832070

Προπώληση viva.gr : https://www.viva.gr/tickets/venues/polyxoros-vault/