EPITHEORITIS

Σε μια επαρχιακή πόλη στα βάθη της Ρωσίας, οι αρχές του τόπου νομίζουν από παρεξήγηση πως ένας άσχετος με την κρατική μηχανή, ένας ιδιόμορφος τυχοδιώχτης που απλώς τυχαίνει να βρίσκεται  στην πόλη, είναι ο αναμενόμενος κρατικός Επιθεωρητής για την καταπολέμηση της διαφθοράς που έστειλε η κυβέρνηση από τη Μόσχα.

Κι αυτή η παρεξήγηση ανατινάζει τους διοικούντες  αυτής της πόλης.

Βουτηγμένοι στη διαφθορά, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την εύνοιά του οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων της πόλης επιδίδονται σε κολακείες και απόπειρες δωροδοκίας, τον χρηματίζουν,  ικανοποιούν τις επιθυμίες του και τις ορέξεις του πέφτοντας έτσι θύματα μιας μεγαλύτερης απάτης που αποκαλύπτει την αποσύνθεση της κρατικής μηχανής και των λειτουργών της.

Ο ψευτο-επιθεωρητής διασκεδάζει με τα καμώματά τους, τους εκμεταλλεύεται, τους εξευτελίζει απολαμβάνοντας τα πολυτελή καταλύματα και τις κολακείες κι αφού παίρνει αυτά που θέλει αποχωρεί. Στο  τέλος όταν όλα αποκαλύπτονται η τιμωρία τους είναι αναπόφευκτη.

Όμως με την τεχνική της μαφιόζικης συναλλαγής, της συγκάλυψης και του πολιτικού αμοραλισμού βρίσκονται πάλι στον αφρό, υπηρετώντας το βαθύ κράτος της διαπλοκής.

EPIT 1

Απόδοση κειμένου – σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά-κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη

Μουσική: Βάιος Πράπας

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Χορογραφίες: Στεφανία Σωτηροπούλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Άρης Κακλέας

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Βίντεο: Γρηγορης Πανόπουλος

Επεξεργασία βίντεο: Κάρολος Πορφύρης

Γραφείο Τύπου – Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη

Διαφήμιση – Social Media: Renegade Media / Βασίλης Ζαρκαδούλας

Παραγωγή: ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ

Παίζουν

Θοδωρής Σκυφτούλης, Στέλιος Μάινας, Άνδρη Θεοδότου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Στράτος Λύκος, Δημήτρης Διακοσάββας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Φραγκίσκη Μουστάκη, Γιάννης Λατουσάκης, Άρης Κακλέας, Αργύρης Λάμπρου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Μάιρα Γραβάνη, Φαίη Φραγκιαδάκη

Θέατρο Γκλόρια,

Ιπποκράτους 7, Αθήνα 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103600832

Πρεμιέρα: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ημέρες και  Ώρες:

Τετάρτη & Κυριακή: 20.00

Πέμπτη & Παρασκευή: 21.00

Σάββατο: 18.00 & 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

VIP (4 πρώτες σειρές πλατεία): €25

Κανονικό (υπόλοιπη  πλατεία): €20

Εξώστης: €17