Zaki H Ypakoh Etaireia Oistros 1

Ο Ζακ είναι μέλος μιας ευυπόληπτης και καθώς πρέπει οικογένειας, της οικογένειας Ζακ. Ο Ζακ πατέρας, η Ζακ μητέρα και η Ζακλίν αδερφή τιμούν και διαιωνίζουν τις ιερές αρχές της οικογένειας. Ο Ζακ επαναστατεί και ξεστομίζει τη φράση «Δεν μου αρέσουν οι πατάτες!». Η οικογένεια απελπίζεται που ο Ζακ τολμά να μην είναι πια ίδιος με αυτούς. Μετά από ικεσίες και απειλές, ο Ζακ υπακούει και δηλώνει ξανά πως «λατρεύει τις πατάτες». Ανακουφισμένη, η οικογένεια τού δηλώνει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί και του παρουσιάζει τη νύφη που έχει διαλέξει γι αυτόν: την Ρομπέρτα Ι, κόρη της οικογένειας Ρομπέρ, δηλαδή του Ρομπέρ πατέρα και της Ρομπέρτα μητέρας. Η Ρομπέρτα  Ι δεν φαίνεται αρκετά άσχημη στο Ζακ ώστε να την παντρευτεί, έχει μόνο δύο μύτες και εκείνος δηλώνει ότι η μέλλουσα σύζυγός του πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις. Οι Ρομπέρ του εμφανίζουν τη Ρομπέρτα ΙΙ, τη δεύτερη μοναχοκόρη τους που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Ποιο θα είναι αλήθεια το αποτέλεσμα αυτού του παράξενου συνοικεσίου;

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Γιάννης Μιχαλόπουλος

     Μετάφραση: Μαργαρίτα Καστρινού

Ενδυματολόγος: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Σκηνοθεσία κινηματογραφημένου μέρους: Αργύρης Θέος

Μοντάζ: Γιάννης Καλογερόπουλος

Μακιγιάζ: Μαρούλα Βασιλειάδου

Βοηθός Οπερατέρ:     Κώστας Μπάμπης

Ηχολήπτης        : Δημήτρης Γιαγκουρίδης

     Ηλεκτρολόγος: Παναγιώτης Συργιάννης

     Διεύθυνση παραγωγής: Μαίρη Βουτουρλή

Κατασκευή αφίσας: Ειρήνη Τσουραμάνη

Φωτογραφίες: GertrudeMilk

Παίζουν: Μαργαρίτα Καστρινού, Γιάννης Μιχαλόπουλος

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:30

Αίθουσα: Αίθουσα 1 ισογείου

Διάρκεια: 70΄

Τιμές εισιτηρίων:: 12€, κανονικό

                           10€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Νεανικό (έως 26 χρονών)/ Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι Κάρτας  Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)  / Κάτοχοι Κάρτας Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών/ ΟΛΜΕ / ΟΙΕΛΕ / ΑμΕΑ /  Άνω των 65

                             3€ ατέλειες (Μέλη Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – ΣΕΗ,                                                                                         Σκηνοθέτες)

*********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος,

τηλ. 210 3418 550