PSISTAKHS

Ένα τρίωρο μουσικό θέαμα που έρχεται να μας «σώσει» από τη μελαγχολία του χειμώνα και να μας παρασύρει με την εορταστική του διάθεση θα παρουσιάσει ο Μάνος Ψιστάκης από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και για 4 Τετάρτες στο ΣΦΙΓΓΑ MusicTheatre

 

Σε ένα χώρο που έχει αγαπηθεί και χαρακτηρίζεται ως το κρυφό διαμάντι στο κέντρο της Αθήνας, ο ταλαντούχος performer, ετοιμάζει το μοναδικό Stand Up Comedy music show που θα προσφέρει άφθονο γέλιο με στιγμές Stand Up Comedy, αλλά και δυνατές συγκινήσεις με κορυφαίες επιτυχίες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Beatles, Doors, Andy Williams, Matt Monro, Tom Jones, Michael Buble, Madonna, Whitney Houston, Celine Dion, Doris Day, Shirley Bassey, BarbaraStreisand, Scorpions είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα παρελάσουν από τη σκηνή του Σφίγγα MusicTheatreμέσα από τα τραγούδια τους!

Το Μάνο θα πλαισιώσουν η Μαρία Μελίσσα και η Αλέξα δύο εξαιρετικά εντυπωσιακές τραγουδίστριες τόσο σε φωνή όσο και σε παρουσία. 

 

ΤοAll want for Christmas IS YOUShow είναι η μοναδική πρόταση που μπορεί να μεταμορφώσει μια «άχαρη» Τετάρτη σε μια συναρπαστική εμπειρία….

Ο Μάνος Ψιστάκης έχει ξεχωρίσει ως ηθοποιός και σεναριογράφος με τις συμμετοχές του σε κορυφαίες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως «Δύο ξένοι», «Κόκκινο δωμάτιο», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Το αμάρτημα της μητρός μου», «Η νταντά», «Η οικογένεια βλάπτει» κ.α.

ΣΦΙΓΓΑ MUSIC THEATRE

Ακαδημίας&ΖωοδόχουΠηγής (είσοδοςστονπεζόδρομο-Κιάφας 13) Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων: σταθερό211-4096149, κινητό6987 844845

Ώραπροσέλευσης 22.30