KIBWTOS1

Το γνωστό σε όλους βιβλικό θέμα παρουσιάζεται αυτή τη φορά από την οπτική γωνιά των ζωών, τα οποία καλούνται να πάρουν την κατάσταση στα χεριά τους όταν ο Νώε λαμβάνει μια εντολή για έναν νέο κατακλυσμό.  Το έργο είναι μια  διασκευή της Σοφία Σωτηρίου στο θεατρικό έργο «ο Δεύτερος Κατακλυσμός» του Δημήτρη Λέντζου .
Θέτεται η Κουκουβάγια με την σοφία της για να αναλάβει την οργάνωση των ζωών που θα επιβιβαστούν στην κιβωτό,  βρίσκοντας έτσι την Αλεπού για να φτιάξει τη λίστα των θηλαστικών, το Φίδι τη λίστα των ερπετών, την Πυγολαμπίδα την λίστα των εντόμων και την Κότα  για την λίστα των πτηνών .
Κι όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο μάτι του Καραγκιόζη που λαμβάνει ρόλο στην παράσταση με έναν τρόπο καταλυτικό και σουρεαλιστικό.

Κάθε ζώο όμως έχει τον φίλο του, τον ανταγωνιστή, αλλά και την τροφή του …θα είναι οι λίστες πλήρεις;  Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση;

Το «Μάλιστα κύριε Νώε »  κάνει πρεμιέρα στην Θεατρική Σκήνη Αθηναΐς (Καστοριάς 34-36) στης 9 Ιανουάριου του 2022  έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Διασκευή: Σοφία Σωτηρίου
Σκηνοθεσία -χορογραφία: Διονύσης Τσαφταρίδης
Συνεργάτης σκηνοθέτη: Μαίρη Αθανασίου
Σκηνικά-κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική: Γιώργος Καγιαλίκος
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Μουσική διδασκαλία: Μαίρη Αθανασίου
Artwork: Άρης Απαρτιάν

Παίζουν:
Μαίρη Αθανασίου
Βασίλης Γιαννέλος
Μαριάννα Μαυριανού 
Αγγελική Μαχαίρα
Δημήτρης Νικολόπουλος
Στεφανία Φιλιάδη
Καραγκιοζοπαίχτης: Γιώργος Πολίτης

Χορεύουν :
Κατερίνα Ανδρέου
Μαριλένα Λαζαροπούλου

Παράγωγη
Πολιτικό Πάρκο Α.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στα τηλέφωνο: 210 3647200 & 2103480099.