OLIVER TWIST AFISA

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ 20 ΜΕΛΗ ΘΙΑΣΟ

80 ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΕΠΟΧΗΣ -ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12.30 πμ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς,«Όλιβερ Τουίστ» θα παρουσιάζεται από την Κυριακή 27 Νοεμβρίουσ’έναν από τους  πιο όμορφους και κεντρικούς θεατρικούς χώρους της Αθήνας στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131- ΓΚΑΖΙ.

Την δημοφιλή ιστορία του μικρού ήρωα, που όλοι αγαπήσαμε, διαβάσαμεκαι συγκινηθήκαμε όταν ήμασταν παιδιά, μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η καταξιωμένη δημιουργός Γιούλη Ηλιοπούλου,που έχει αφήσει το δικό της σημαντικό στίγμα στο παιδικό θέατρο.

Δώδεκακαταξιωμένοι ηθοποιοί συνυπάρχουν στη σκηνή μαζί με οκτώ υπερταλαντούχαπαιδιά - ηθοποιούς, σε μία από τις πιο πλούσιες  παραγωγές παιδικού θεάτρου του φετινού θεατρικού χειμώνα.

Τα υπέροχα σκηνικά τουΜιχάλη Σδούγκου, οι μαγευτικές μουσικές που έχει επιμεληθεί η Κρίστελ Καπερώνη και τα κοστούμια εποχής με την επιμέλειατης Τζούλια Μάρκο και της 3D ANIMATIONσυνθέτουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα, που θα γοητεύσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του έργου, ο Ντίκενς, μέσω του ήρωα του Όλιβερ Τουίστ, επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του μέσα σ’έναν άδικο κόσμο, σε άθλιες συνθήκες, όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια. Σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων,ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας, δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα,αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο μικρός ορφανός Όλιβερ βρίσκεται σ’ένα άθλιο ίδρυμα στην Αγγλία του 19ου αιώνα. Όταν τολμάει να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό από τον ελάχιστο άνοστο χυλό του,τιμωρείται και διώκεται από το σκληρό και  πανούργο διευθυντή του ιδρύματος.Έτσι,καταλήγειαπό το ορφανοτροφείο στους δρόμους του Λονδίνου, εξαθλιωμένος και νηστικός.Δεν αργεί να ενταχθεί σε μια ομάδα μικρών κακοποιών, που την εκμεταλλεύεται ο πονηρός και ανελέητοςΦέγκινς.Ύστερα όμως από την εμπλοκή του σε μια ληστεία, καταλήγει στο δικαστήριο καισυνειδητοποιεί ότι θέλει μια καλύτερη και έντιμη ζωή. Με την βοήθεια ενός καλού ανθρώπου αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του.

 OLIVER TWIST PHOTO 1 

Ιστορία: ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ

Θεατρική Μεταφορά - Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνογράφος: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Ειδικές  κατασκευές : ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ

Hair&makeup :ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ

Φωτισμοί & 3DANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Απόστολος Μαλεπιτζής, Κώστας Γόνης,Νίκος Ζιάγκος, Γιάννης Χριστοφάνης, Κατερίνα Ταπέ, Γιώργος Λουρωτός, Δέσποινα Κασσιώτη, Χρήστος Γιαννακάκος, Ηλέκτρα Τσίπρα,  Νίκος Παππαδάκης, Δέσποινα Χαριάτη, Γλυκερία Χασάπη, Χρύσα Νταή, Ηλέκτρα Τσίπρα, Υακίνθη Παράσχη , Μαλτεζόπουλος Αλέξανδρος


Ημερομηνία:
Από: 27/11/2022  στις 12:30 π.μΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131 

Πειραιώς 131 – Γκάζι

Eισιτήρια:

Vip Ζώνη 14€

Α Ζώνη 12€

Β Ζώνη 10€  

Θεωρείο Α΄11€

Θεωρείο Β΄ 9€  

Ειδικές τιμές για συλλόγους και σχολεία

Προπώληση :https://www.viva.gr/tickets/theater/oliber-touist/

Διάρκεια:  90 λεπτά με διάλειμμα

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210- 4830330 , 210 – 5248140 , 6936323587