DINOASAR

JurassicAdventures

 

Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους

 

Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά. 

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spiro Spero.

Η  σκηνοθετική προσαρμογή είναι της Φαίης Σούκου. τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Παναγιώτα Κοκορού, η μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είναι του Νάσσου Σωπίλη.

DEINOSAYR

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη,Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης.

Παραστάσεις:Κάθε Κυριακή ώρα 11:00 και 14:00 | Από 13 Νοεμβρίου

 

Θέατρο "ΛΑΜΠΕΤΗ",

Λ. Αλεξάνδρας 106, Αθήνα. 

Τηλ. 210 6457086

Εισιτήρια:EarlyBird7 €ζώνη Α, 9 € ζώνη Β (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

11  € ζώνη Α, 13 ζώνη Β

Προπώληση:viva.gr| regroup.gr | ταμείο θεάτρου (17:00 – 21:00, Τετάρτη – Κυριακή)

Πληροφορίες για παραστάσεις σχολείων: 6986003834