KOPSHS

Έναμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του single "Ανεξίτηλες Γραμμές", ο χαρισματικός νέος δημιουργός και ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης παρουσιάζει το δεύτερο τραγούδι του με ελληνικό στίχο.

“Ένα τραγούδι από σκόνη”.

Μία εντυπωσιακή, επιβλητική μπαλάντα με έντονες classic pop αναφορές, που μιλά για τη μοναξιά σε οποιαδήποτε μορφή. Προσωπική, κοινωνική, φυλετική και βέβαια ερωτική.

Πόση μοναξιά μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που αφήνει ολοκληρωτικά την προηγούμενη ζωή του γιατί διώκεται στην ίδια του την πατρίδα; Πόση μοναξιά μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που έχει αποκλειστεί από την κοινωνία λόγω των επιλογών του? Πόσο μόνος νιώθει ένας ερωτευμένος όταν χάνει το αντικείμενο του έρωτά του;

Το “Ένα τραγούδι από σκόνη” αφορά στους ανθρώπους που βιώνουν τη δική τους εκδοχή  μοναξιάς και τους προτρέπει να βρουν τη δύναμη να σηκωθούν και να παλέψουν ξανά.

Με εφόδιο μία από τις πιο τρυφερές και εκφραστικές φωνές της γενιάς του, με πηγαία αισθαντικότητα, νεανική ορμή και βαθιά αγάπη για το ευρύ εκείνο φάσμα της ευρωπαϊκής pop που μπορεί να χωρέσει ακόμη και τoν κλασικό και τον ορχηστρικό ήχο, ο Δημήτρης Κόψης ξεδιπλώνει μία ακόμη πτυχή του ταλέντου του, σε ένα τραγούδι που ωρίμασε μαζί του, μέσα από τα δύσκολα βιώματα των δύο μοναχικών χρόνων της πανδημίας που απομόνωσε του ανθρώπους και μέσα από τις εικόνες του πολέμου και των προσφύγων αρχικά στη Συρία και  πρόσφατα στην Ουκρανία.

Μια αισθαντική μπαλάντα με έντονες classic pop αναφορές που  μας προϊδεάζει για τον επικείμενο πρώτο προσωπικό του δίσκο, που θα περιέχει τραγούδια δικά του καθώς και άλλων δημιουργών και διασκευές.

Credits:

Μουσική, Στίχοι, Ερμηνεία: Δημήτρης Κόψης

Ενορχήστρωση, προγραμματισμός, εκτέλεση: Κώστας Παπαδούκας

Ηχοληψία,  Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering: Γιάννης Παξεβάνης – Studio subway

Ηλεκτρική κιθάρα: Λάμπης Κουντουρόγιαννης

Marketing consultant: Μόνικα Κασσάνη 

Μanagement-Παραγωγή: PROSPERO - Kατερίνα Σταματάκη

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://DimitrisKopsis.lnk.to/EnaTragoudiApoSkoni

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://youtu.be/MI8-eeYsqko

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company