SWELENA

Η Selena Gomez κυκλοφορεί την πρώτη της ολοκληρωμένη ισπανόφωνη δουλειά. H αστέρας της pop κάνει μια βαθιά βουτιά στις ρίζες της και τιμά την καταγωγή και τους προγόνους της με το νέο EP “Revelación”, με μια σειρά τραγουδιών με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη.

‘Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και δέκα χρόνια, να ετοιμάσω μια ισπανόφωνη δουλειά, επειδή είμαι τόσο υπερήφανη για την καταγωγή μου και απλά ένιωθα ότι ήθελα να συμβεί αυτό’. - Selena Gomez

Το EP “Revelación” εμπεριέχει 7 τραγούδια. Προπομποί του EP ήταν η ατμοσφαιρική μπαλάντα “De Una Vez”, το “Baila Conmigo” με τη συμμετοχή του Rauw Alejandro και η επανασύνδεση της Selena Gomez με τον DJ Snake στο φλογερό single “Selfish Love”.

Βρείτε και ακούστε το EP Revelacion”, εδώ:

https://selenagomez.lnk.to/RevelacionGREPR

Το tracklist του “Revelación”:

  1. De Una Vez
    2. Buscando Amor
    3. Baila Conmigo (Rauw Alejandro)
    4. Dámelo To (Myke Towers)
    5. Vicio
    6. Adiós
    7. Selfish Love (DJ Snake)

🔥Κυκλοφόρησε και είναι…hit! 🔥

 

DJ Snake, Selena Gomez

“Selfish Love”

 

Νέο single.

Ο πολυπλατινένιος παραγωγός DJ Snake συνεργάζεται με την pop superstar Selena Gomez για το breathtaking νέο τους single “Selfish Love”. Το τραγούδι συνοδεύεται από το music video clip του σε σκηνοθεσία του filmmaker Rodrigo Saavedra. Πρόκειται για την δεύτερα συνεργασία των Dj Snake & Selena Gomez μετά τη συνάντησή τους για το megahit “Taki-Taki” που κυκλοφόρησε το 2018.

Το “Selfish Love” είναι ένα bop κομμάτι, με latin pop ρυθμούς που κερδίζει τον ακροατή από το πρώτο κιόλας άκουσμα