ADAM

Λάτρης του ελληνικού καλοκαιριού και μιας νοσταλγικής προσέγγισης στο τραγούδι, ο Αδάμ Τσαρούχης χτυπάει στην καρδιά της πιο ερωτικής εποχής του χρόνου, με το Αυγουστιάτικο Φιλί. 

Με την χαρακτηριστική βελούδινη φωνή του μας μεταφέρει στα λευκά σοκάκια ενός νησιού αναζητώντας τον έρωτα μια νύχτα του Αυγούστου. 

Πιστός στην αγάπη του για τις ταινίες της Φίνος Φιλμς, ανασυστήνει την εποχή των λατρεμένων ελληνικών μιούζικαλ, με ένα τραγούδι όλο χρώματα και νοσταλγία και ένα video γυρισμένο στην υπέροχη Ύδρα. 
 
Το Αυγουστιάτικο Φιλί έγραψε ο τραγουδοποιός Γιώργος Γκέκας, που είχε γράψει και το "Τόσο Πολύ" πριν δύο χρόνια, που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Γη της ελιάς».

Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία του με τον επιτυχημένο Γερμανό τραγουδιστή Tom Gaebel και τις εμφανίσεις του με την Μιρέλα Πάχου, ο Αδάμ Τσαρούχης μας φέρνει καλοκαίρι και φως με το "Αυγουστιάτικο Φιλί".  

Μουσική & Στίχοι - Γιώργος Γκέκας
Ενορχήστρωση - Διεύθυνση παραγωγής :  Δημήτρης Μουτάφης
Ηχογράφηση μίξη: Διογένης Κυρατζόγλου - Piper Studio
Masterιng : Γιάννης Χριστοδουλάτος - Sweet Spot
Δημήτρης Μουτάφης : μπάσο, πλήκτρα, programing
Ευριπίδης Ζεμενίδης : ηλεκτρική κιθάρα, μαντολίνο
Δημήτρης Παπαδόπουλος : τρομπέτα 
Μιρέλα Πάχου : φωνητικά 
Σκηνοθεσία - Δημήτρης Σιλβέστρος

Κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ο Αδάμ Τσαρούχης, παρουσιάζει στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου και το "Nommus Cafe Athens", ένα αφιέρωμα στην ελληνική τζαζ που τόσο αγαπά και τραγουδά όλα αυτά τα χρόνια.