Christos Moralis II

Σε 11 τραγούδια, αυτό το album αφηγείται μια ιστορία που ξεκινά με τη μεθυστική ευφορία της αγάπης, βυθίζεται στην καρδιά του χωρισμού, και τελικά οδηγείται σε μια θριαμβευτική λύτρωση και στην ανακάλυψη της αληθινής αγάπης αντλώντας έμπνευση από πραγματικές εμπειρίες ζωής.

Οι μεταβάσεις μεταξύ των διαφορετικών συναισθηματικών φάσεων της αγάπης αποτυπώνονται επιδέξια από τραγούδι σε τραγούδι, αποτυπώνοντας την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων.

Ο ήχος του album είναι ένας συνδυασμός rock και dance electronic μουσικής βασισμένα στην φρέσκια πάντα ηχητική ταυτότητα του καλλιτέχνη. Η μοντέρνα παραγωγή του album, σε συνδυασμό με τα εμβληματικά κιθαριστικά riffs και solos παιγμένα από τον ίδιο τον Χρήστο Μόραλη, δημιουργούν ένα μοναδικό σύγχρονο ηχόχρωμα οδηγώντας μας χωρίς αμφιβολία σε μια ιδιαίτερη και δυναμική εμπειρία ακρόασης. 

Είτε διανύετε το δικό σας συναισθηματικό ταξίδι είτε απλά εκτιμάτε την καλή μουσική, αυτό το album αναμφίβολα θα σας αφήσει μια πολύ ξεχωριστή εντύπωση μέσα από την ικανότητα του καλλιτέχνη να δημιουργεί πάντα τραγούδια με μοντέρνο και φρέσκο ήχο, ενώ παράλληλα να προσφέρει στο κοινό του τραγούδια που μιλούν στην ψυχή!

Το νέο digital album του Χρήστου Μόραλη - «ΙΙ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.
Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/IIChristosmoralis