3242 COVER

Ο Ανδρόνικος είναι ένας νέος καλλιτέχνης από την Κύπρο – που για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει με έναν ακόμα ταλαντούχο τραγουδιστή.

Από πολύ μικρός τον ενδιέφερε το κλασικό τραγούδι, με το οποίο ασχολήθηκε  τόσο στο Μουσικό όσο και στο Κλασικό Θέατρο στο Central School of Speechand Drama, στο Λονδίνο.

Το πρώτο του digitalalbum κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από την MLK με τρία τραγούδια σε μουσική του Αντώνη Μιτζέλου και στίχους των Κυριάκου Ντούμου, Λίνας Δημοπούλου και Μαρίας Παπαδάκη. Με την εξαιρετική διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Χάνομαι», κέρδισε τη συμπάθεια των ραδιοφώνων κάτι που του  έδωσε το έναυσμα  να προχωρήσει στο  πρώτο του ολοκληρωμένο  άλμπουμ.

Η  δουλειά αυτή,  περιλαμβάνει 9 τραγούδια  σε μουσική που έγραψαν οι Αντώνης Μιτζέλος, Στέφανος Κορκολής και  Ευσταθία πάνω σε στίχους των Κυριάκου Ντούμου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη, Ευσταθίας, Σαλίνας και Λίνας Δημοπούλου.

Μπαλάντες όπως το «Σβήνω το φως», το «Φωτοβολίδα φως μου» αλλά και το «Μια στιγμή» είναι σίγουρο ότι θα σας αγγίξουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα, ενώ στο ρυθμικό «Πού να κρυφτώ» συμμετέχει η επίσης νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Βερβέρη.

Ο Ανδρόνικος, στην μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες (Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Σταύρος Σιδεράς κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας (Αρχιτεκτονική, Gazoo) και σε μουσικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα της Κύπρου (όπως στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λευκωσίας κλπ). Παράλληλα συμμετείχε σε  ζωντανές εμφανίσεις του Αντώνη Μιτζέλου σε όλη την Ελλάδα.