MARGARITHS

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση στις 28 Ιουνίου, στο θέατρο Πέτρας, όπου ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό.

Ο Γιώργος της παρέας, του κεφιού, της χαράς που με τα τραγούδια του σμίγει ανθρώπους, ομορφαίνει τα όνειρα, γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας.

«Εδώ τα καλά τραγούδια», όπως πραγματικά είναι τα καινούρια του. Αλλά ο ερμηνευτής έχει πολύχρονη πορεία, μεγάλη προσωπική δισκογραφία και γερή ρίζα στο ορθόδοξο ρεπερτόριο των μεγάλων δασκάλων του ρεμπέτικου και του λαϊκού. Ο Μαργαρίτης είναι «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα διαμάντια που επιλέγει να παρουσιάσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. 


Σ αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι είναι μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή, «το κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει με το Γιώργο Μαργαρίτη αυτή τη φορά με την ίδια, πάντα, φρεσκάδα και ενέργεια! 

Η Πέννυ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητάς της έτοιμη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνοντας την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος. 

Μαζί τους μια εξαμελής ορχήστρα εξαίρετων μουσικών  και ο υπέροχος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.


«Εδώ τα καλά τραγούδια», Τα δικά μας τραγούδια!



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Αθήνα - Θέατρο Πέτρας

Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31

Τηλέφωνο21 0501 2402

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Περιορισμένη προπώληση: 10€

Προπώληση: 14€