anohxi1

Η ANOHNI επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από αρκετά χρόνια και στις 13 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού η Αθήνα θα φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της περιοδείας της. Στη σκηνή του Ηρωδείου η ANOHNI μαζί με το συγκρότημά της, τους The Johnsons θα ζωντανέψει τραγούδια της υπερ-εικοσαετούς καριέρας της θυμίζοντας την πνευματική φύση της μουσικής αλλά και τους λόγους της δικής της ανθεκτικότητας.

«Κραυγές από την καρδιά, που συντρίβονται σαν κύματα»
 New York Times για την Anohni
Η Anohni είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν χωράνε στο στενό πλαίσιο ενός Δελτίου Τύπου. Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη συναυλία της, συλλέξαμε όλα εκείνα τα σημαντικά στοιχεία που συνθέτουν μια σπουδαία περίπτωση δημιουργού, που με τη ζωή και το έργο της έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στη σύγχρονη κουλτούρα. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.
Η δισκογραφική ιστορία της Anohni ξεκινά 26 χρόνια πριν, το μακρινό 1998 όταν με το συγκρότημα της ξεκίνησαν να ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ - τότε που η Anohni τάραξε για πρώτη φορά τα νερά της μουσικής φέρνοντας στο προσκήνιο τον πόνο, τη μελαγχολία και την κοινωνική πραγματικότητα του queer βιώματος, με τις σπαραξικάρδιες συνθέσεις και τους αφοπλιστικούς στίχους.

Κάτω από το προσωνύμιο Antony and the Johnsons, η Anohni με τη μπάντα της κυκλοφόρησε τελικά τον ομότιτλο δίσκο τους το 2000 από την εταιρεία Durtro του David Tibet. Αμέσως αναδείχθηκε η αέναη γοητεία της ιδιοσυγκρασιακής φωνής της που ακροβατεί ανάμεσα στα φύλα, στην απαλότητα και τη δύναμη.
Η ANOHNI έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Μείνετε συντονισμένοι με το facebook event της συναυλίας

Πληροφορίες Εισιτηρίων
 
Η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας της ANOHNI συνεχίζεται
Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 40 ευρώ και φθάνουν τα 170 ευρώ. Συγκεκριμένα:
Κάτω Διάζωμα
VVIP: 170 ευρώ
VIP: 150 ευρώ
Ζώνη A: 130 ευρώ
Ζώνη B: 100 ευρώ
Ζώνη Γ: 80 ευρώ
Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 70 ευρώ
Ζώνη E: 65 ευρώ
Ζώνη ΣΤ: 53 ευρώ
Ζώνη G: 40 ευρώ
ΑμεΑ: 40 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 40 ευρώ. Κρατήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 4834 913, Δε-Πα 10:00 - 17:00.
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων
Δίκτυο: more.com
Τηλεφωνικά: 211 7700 000
Δίκτυο μεταπωλητών
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης | αθηνόραμα.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Λειτουργούν στην Πλατεία Συντάγματος
This is Athens - info point Δήμου Αθηναίων
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 16:00

Στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ (πώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις του ΦΑΕ)
Δευτέρα- Τρίτη – Παρασκευή: 10:30-14:30 | Πέμπτη 12:00-20:00
Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00 | Τηλ: +30 2118008181