unnamedHOYEM

Ο Sivert Hoyem, αυτός ο μοναδικός, «δικός μας» καλλιτέχνης, έρχεται στην αγαπημένη του Ελλάδα μόνο για δυο βραδιές που υπόσχεται να είναι από τις πιο προσωπικές, πιο οικείες, πιο ζεστές των τελευταίων ετών. Μόνο αυτός ξέρει και μπορεί να κάνει κάθε του εμφάνιση διαφορετική και γι' αυτό, ανεπανάληπτη.

For two nights only, ο Hoyem θα βρεθεί πρώτα στην Αθήνα, στο Floyd, το Σάββατο 27 Απριλίου, και την επόμενη μέρα, Κυριακή 28 Απριλίου, δεύτερος σταθμός του θα είναι η Θεσσαλονίκη. Mετά από 8 ολόκληρα χρόνια, δύο σπάνια club shows για τους πολυάριθμούς πιστούς θαυμαστές του.

Για την σχέση του με το ελληνικό κοινό:
«Έχω προσπαθήσει να εξηγήσω τι είναι αυτό που μας ενώνει τόσο πολύ με το ελληνικό κοινό. Έχω κοιτάξει στα μάτια τους Έλληνες fans μας, από τις πρώτες κιόλας συναυλίες με τους Madrugada που κάναμε στην Αθήνα κι έχω δει παιδιά να δένονται, να γίνονται ένα με τα κομμάτια μας, να αντιμετωπίζουν με απόλυτη σοβαρότητα και αγάπη και σεβασμό κάθε στίχο, κάθε μελωδία, κάθε τραγούδι. Αυτό το πράγμα εξελίχθηκε, μεγάλωσε, με κάθε μας συναυλία, με κάθε μας επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Είναι σαν μια ερωτική σχέση. Βλέπεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα και επειδή νιώθεις το ίδιο, ανταποδίδεις. Κι αυτό το πράγμα συνεχίζεται και μεγαλώνει και αυτός ο έρωτας γίνεται ολοένα και πιο φλογερός».

Μετά τις αξέχαστες εμφανίσεις του στη σκηνή του Ηρωδείου το 2016 και τα live των προηγούμενων ετών με τους Madrugada, στο Tae Kwon Do, στο Paok Sports Arena, στο Καλλιμάρμαρο και σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας, έρχεται μαζί με την μπάντα του, για να δώσει δύο club shows μετά από 8 ολόκληρα χρόνια - τόσα έχουν περάσει από τις τελευταίες του εμφανίσεις τον Απρίλιο του '16 στο Piraeus 117 Academy και το Principal Club Theater!

Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Floyd Live Music Venue -Αθήνα

Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη
 
Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές Εισιτηρίων

Αθήνα
Γενική είσοδος: 45 ευρώ

Θεσσαλονίκη
Γενική είσοδος: 43 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά:
Αθήνα more.com |  Θεσσαλονίκη more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης