King Richard Online Main Poster

Η ταινία του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν για τη ζωή των παγκόσμιων σούπερ σταρ του τένις, Βένους και Σερένα Γουίλιαμς απέσπασε συνολικά έξι υποψηφιότητες Όσκαρ, μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου. Η τελετή απονομής των 94ων Όσκαρ θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο Kodak Theater στο Λος Άντζελες.

Σε σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν και σε σενάριο: Ζακ Μπέιλιν

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Άνζανου Έλις, Σενάγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον, Τόνι Γκόλντουιν, Τζον Μπέρνταλ

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ (Ali, The Pursuit of Happyness, Bad Boys for Life) πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική αληθινή ιστορία του προπονητή, μέντορα και πατέρα που μας χάρισε τις θρυλικές τενίστριες Βένους και Σερένα Γουίλιαμς. Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία μιας οικογένειας που χάρη στην ακλόνητη θέληση και πίστη ανέθρεψε στους κόλπους της δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό. Δίπλα στη σπουδαία ερμηνεία του Γουίλ Σμιθ, οι θεατές θα απολαύσουν τις Άνζανου Έλις, Σενάγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον μαζί με τους Τόνι Γκόλντουιν και Τζον Μπέρνταλ.

 

Σύνοψη

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν  από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Η ταινία “ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022  από την Tanweer.