KINGD 3

Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας
ταξιδεύει στον κόσμο
με ένα εισιτήριο
και χωρίς ... διαβατήριο!

2 Δεκεμβρίου - 5 Ιανουαρίου 2024

Μ.E.C. Παιανίας

Τα Χριστούγεννα όλου του κόσμου είναι εδώ!
Ο γύρος του κόσμου σε ένα Πάρκο!

Από 2 Δεκεμβρίου η πιο φαντασμαγορική Παραμυθοχώρα των Χριστουγέννων
ανοίγει για 12η χρονιά τις Πύλες της και μας καλεί να κάνουμε τον γύρο του Κόσμου σε ένα Πάρκο!

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event για όλη την οικογένεια, μας ταξιδεύει στα Χριστούγεννα σε 5 μεγάλες πόλεις του κόσμου.
Ετοιμαστείτε να κάνετε carousel κάτω από τον πύργο του Eiffelσυγκρουόμενα πάνω στη London BridgeΠαγοδρόμιο στην Νέα Υόρκηroller coaster στο Πεκίνο και να συναντήσετε τον Αϊ- Βασίλη πάνω σε Jet Ski στο καλοκαιρινό Sydney!
Το Santa Claus Kingdom είναι πραγματικά...τεράστιο! Ένας στεγασμένος χώρος, 13.000 τ.μ., που δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες!

To Santa Claus Kingdom συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, αλλά και μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, τα παιδιά ξεφαντώνουν, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην υπερβεί τον προϋπολογισμό τους
MEGAK5
Εδώ θα βρούμε και την παραμυθένια και φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη Χώρα του Λούνα Παρκ με παιχνίδια που μόνο χαρά δίνουν στους μικρούς μας φίλους, το Mighty Mouse Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του και το εντυπωσιακό Καράβι για ατελείωτη «κούνια μπέλα» και πολλά - πολλά ακόμη.
Το Παγοδρόμιο του Santa Claus Kingdom, πιο επιβλητικό και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ, φέτος βρίσκεται στο Rockefeller Center, στην καρδιά της Νέας Υόρκης! Μικροί και μεγάλοι, επιδέξιοι αλλά και αρχάριοι πατινέρ, ετοιμαστείτε για ασταμάτητα στριφογυριστά loops γύρω από το Άγαλμα της Ελευθερίας και τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, υπό τους ήχους του New York – New York!
Tο Santa Claus Kingdom, όπως κάθε χρόνο, χτίζει το ομορφότερο ΧΩΡΙΟ του Αϊ – Βασίλη!

Ο Αϊ- Βασίλης περήφανος για το χωριό του περιμένει καθημερινά τους φίλους του στο παραμυθένιο σπίτι του για να φωτογραφηθούμε μαζί του.

Το χωριό φιλοξενεί τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά που έγινε πότε σε θεματικό πάρκο. Στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο και να ξοδέψουν ευχάριστα την ώρα τους, να διαλέξουν μερικά από τα πιο όμορφα γιορτινά τους δώρα, την ώρα που τα παιδιά τους... ξεθεώνονται στο παιχνίδι.
Ένα πανύψηλο, Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, στολισμένο με υπέροχα στολίδια και φωτάκια δεσπόζει στη μέση του Χωριού του Αϊ- Βασίλη!

Σπίτια, τάρανδοιδώραξωτικάέλκηθρα και πολύ χιόνι σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τοπίο, με μεγάλες δόσεις μαγείας και υλικά από τις πιο γλυκές παιδικές ευχές.

Μέσα σε χιονισμένα δέντρα και αμέτρητα παιχνίδια και βιβλία ξεφυτρώνει το Σπίτι του Αϊ- Βασίλη, στρωμένο με μαγικά χαλιά, διακοσμημένο με τόνους αστερόσκονης, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον ήρωα της καρδιάς μας και βασιλιά των Χριστουγέννων, τον Αϊ – Βασίλη.
KINGSANTA 4
Μικρά ξύλινα σπιτάκια, δεξιά και αριστερά, το Εργαστήριο του Αϊ- Βασίλη με τους βοηθούς του και τα ξωτικά να δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβουν να ετοιμάσουν όλα τα παιχνίδια, το Candy House γεμάτο ζαχαρωτά, λιχουδιές, καραμέλες και γλειφιτζούρια, ένα τεράστιο έλκηθρο με δώρα, και ακριβώς δίπλα το Ταχυδρομείο του Αϊ – Βασίλη... είναι ήδη γεμάτο γράμματα και επιθυμίες, αλλά ακόμη προλαβαίνουν, οι «αμελείς και ξεχασιάρηδες» φίλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να στείλουν το γράμμα τους... έστω και την τελευταία στιγμή!
Το Santa Claus Kingdom για 12η συνεχή χρονιά δημιουργεί τον πιο παραμυθένιο Mega Παιδότοπο, 1.500 τ.μ. με μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια, την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα!

Στη Χώρα της Περιπέτειας, τα παιχνίδια δράσης και δεξιότητας διαδέχονται το ένα το άλλο! Εδώ, οι δοκιμασίες είναι πολλές, οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες!
Τσουλήθρεςστίβοι μάχης, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, τραμπολίνο BergΠοδόσφαιρο και ΜπάσκεταναρρίχησηUFO και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα δώσουν όλα! Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως!

Ο ιππόδρομος και το ψάρεμα είναι έτοιμα να χαρίσουν απίθανα δώρα στους εύστοχους. Δοκιμάστε και κερδίστε!
Πίστα Πόνυ: Τα αγαπημένα αλογάκια του Αϊ-Βασίλη, τα μικρά πόνυ, περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να βολτάρουν μαζί στο Πάρκο.

Τα galactica tubes, αναμένουν με τις μηχανές ανάμενες για speedαριστά παιχνίδια!
Τα παιχνίδια δεν σταματούν ποτέ στο Santa Claus Kingdom!
Τραμπολίνο και πισινόμπαλες περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να κάνουν ...βουτιά στη χαρά και τη διασκέδαση!
Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πώς να φτιάξουν μόνα τους χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάρτες, περίτεχνα στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Τα παιδιά ζωγραφίζουν διάσημους παιδικούς ήρωες σε ειδικές χρωμοσελίδες. Στο μουσικό εργαστήρι του πάρκου, μπορούν να παίξουν μουσική με πραγματικά μουσικά όργανα.
Αγορά εισιτηρίων
στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια

12 ευρώ για γονείς
18 ευρώ για παιδιά

Ακολουθείται ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους:

Άνεργοι
15 ευρώ για παιδιά
12 ευρώ για γονείς

Πολύτεκνοι
15 ευρώ για παιδιά
12 ευρώ για γονείς

ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ