347588413 2431 n

Tο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» φτάνει στο τέλος του, ύστερα από ένα γεμάτο πρόγραμμα προβολών και παράλληλων εκδηλώσεων που προσέλκυσαν εκατοντάδες θεατές στον υποβλητικό χώρο του κήπου της χαρτοποιίας στην παραλία Αιγίου τις τελευταίες 7 ημέρες.

Η τελετή λήξης του φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 21:00 στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την απονομή των βραβείων στις διακριθείσες ταινίες που είδαμε στο Φεστιβάλ καθώς και ένα εκρηκτικό Live από τους αγαπημένους MIKRO που επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από 8 χρόνια.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με διοργανώτρια την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας επανήλθε με ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργασιών με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποστηρικτές το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, το WIFT GR, την Ένωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών υποστηρίζει το φεστιβάλ και προγραμματίζει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο:

Bus Service Πάτρα-Αίγιο: 20:00 Αναχώρηση από άνω μέρος πλατείας Γεωργίου, 20:15 ενδιάμεση στάση στο Πανεπιστήμιο (στάση Πρυτανείας-coffee island), 00:30 επιστροφή από Αίγιο.