Tha pesoun oi maskes Giorgos Rizopoulos Sept 2020 02

Ο κωμικός Γιώργος Ριζόπουλοςσυνεχίζει να σκαλίζει για δύο ακόμη παραστάσεις - Τετάρτες 9 & 16 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μμ - τη ζωή εντός και εκτός καραντίνας ρίχνοντας τις μάσκες της καθημερινότητας!

Ο θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και εξορκιστής που γέμισε με γέλιο τις καλοκαιρινές μας Τετάρτες επανέρχεται επί σκηνής, στην καταπράσινη «Αποβάθρα» με την παράσταση/παρωδία της καθημερινής ζωής και φωτίζει με χιούμορ τα σκοτάδια της!

Αν θέλετε να μάθετε τι σχέση έχει ο ΜπραντΠιτ με τον Αγαμέμνονα, το σεξ με τις σφουγγαρίστρες, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Ρίτα Σακελλαρίου, η ποίηση με το παστίτσιο και οι PinkFloyd με την Πολεοδομία, ελάτε στην open-airΑποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ και απολαύστε τον πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό!

Tha pesoun oi maskes Giorgos Rizopoulos Sept 2020 01

«Αποβάθρα» του Τρένου στο Ρουφ

Τετάρτη 9 & 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9μμ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Εισιτήρια: 8€ (ταμείο), 6€ (προπώληση & φοιτητικό), 5€ (ατέλειες & ανέργων)

Προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 4€

 

Προπώληση

-https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/apovathra-to-treno-sto-rouf/tha-pesoun-oi-maskes/

- τηλ. 11876 (viva) & 6937604988 (ταμείοθεάτρου)

  • Ο άπλετος χώρος της Αποβάθρας επιτρέπει την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σε ασφαλή απόσταση όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο
  • Τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των θεατών μας.
  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της παράστασης.