ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΩΝΑΣ "Ελπίδα υπάρχει, όσο οι νέοι καταλαβαίνουν πως πρέπει να είναι «μαζί»"
Ένα ρίσκο, ένα εγχείρημα, μια παράσταση σε συνέχειες και μάλιστα με θέμα καθαρά αστυνομικό θέμα. Κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν πυροτέχνημα, να σκάσει για λίγο και να εξαφανιστεί. Το Περισσότερα...ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΩΝΑΣ "Ελπίδα υπάρχει, όσο οι νέοι καταλαβαίνουν πως πρέπει να είναι «μαζί»"
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  'FOLLOW THE WHITE RABBIT'
Έχετε συμμετάσχει πάλι σε κάποιο άλλο θεατρικό Φεστιβάλ; Έχουμε συμμετάσχει ήδη στο φεστιβάλ του «Bob» στο «Bios», αλλά και του «Eliart», όπου μάλιστα και κατακτήσαμε την δεύτερη θέση. Τι προσφέρει Περισσότερα...ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 'FOLLOW THE WHITE RABBIT'
ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ  "Η Μουσική κι Εγώ μεγαλώσαμε σαν δυο αδελφές"
Ένα κορίτσι, όπως Εσύ που κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια, είναι δεδομένο ότι ο δρόμος της δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από τη μουσική; Τίποτα δεν είναι δεδομένο ! Μεγάλωσα ως ένα άτομο με Περισσότερα...ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ "Η Μουσική κι Εγώ μεγαλώσαμε σαν δυο αδελφές"
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ "Η αληθινή αγάπη είναι μεταδοτική"
Πως θα χαρακτήριζες τη μέχρι τώρα πορεία σου; Θα μας έλεγες πως ήταν μια περίοδος εξερεύνησης, αναζήτησης, μαθήτευσης, κάτι άλλο; Όλα αυτά μαζί. Δε νομίζω πως διαφέρω από τους υπόλοιπους Περισσότερα...ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ "Η αληθινή αγάπη είναι μεταδοτική"
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ  "Μέσα από την Τέχνη προσπαθούμε να εκφραστούμε"
«Σίσυφος», ένας γνώριμος χαρακτήρας από την ελληνική μυθολογία, που κλείνει έξυπνα το μάτι στο σήμερα. Ποιό ήταν το κίνητρο της επιλογής για το ανέβασμά του; Η παράσταση μας, βασίζεται στο Περισσότερα...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ "Μέσα από την Τέχνη προσπαθούμε να εκφραστούμε"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΡΙΣΤΑΡΗΣ "Η Τέχνη είναι ένα ατελείωτο ρίσκο"
Τι είναι η παράσταση; Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων; Καταστάσεων; Προσπαθεί να παντρέψει το χθες με το σήμερα; Ή κάτι άλλο που προσπαθήσατε να κάνετε; Δεν το είχα σκεφτεί έτσι όπως το θέτεις, αλλά Περισσότερα...ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΡΙΣΤΑΡΗΣ "Η Τέχνη είναι ένα ατελείωτο ρίσκο"
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ z2
Έχετε συμμετάσχει πάλι σε κάποιο άλλο θεατρικό Φεστιβάλ; Η παράσταση αυτή είναι η πρώτη μας συνεργασία, οπότε σαν ομάδα δεν έχουμε προηγούμενες συμμετοχές. Τι προσφέρει κατά τη γνώμη σας ένα Περισσότερα...ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ z2
ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΘΗΣ "Πάνω απ' όλα αισθάνομαι συγγραφέας/δημιουργός"
Σαν τόσο πολυπράγμων που είσαι, τραγουδιστής, συγγραφέας, τραγουδοποιός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, φιλόλογος, τι θα ήθελες να λένε για σένα μετά το ονοματεπώνυμό σου και θεωρείς ότι σε χαρακτηρίζει πιο Περισσότερα...ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΘΗΣ "Πάνω απ' όλα αισθάνομαι συγγραφέας/δημιουργός"
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΦΛΕΞΗ"
Έχετε συμμετάσχει πάλι σε κάποιο άλλο θεατρικό Φεστιβάλ; Ναι φυσικά. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, βρεθήκαμε στο 6ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών του θεάτρου Eliart. Τι προσφέρει κατά τη γνώμη σας ένα Περισσότερα...ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΦΛΕΞΗ"
ΑΜΑΛΙΑ ΒΛΑΧΟΥ "Εξουσία και μάχη, υπάρχει σε μια ερωτική σχέση"
Θεωρώ πως η σκηνοθεσία είναι το Α και το Ω σε μια παράσταση. Πως λειτουργείς σα σκηνοθέτης; Έχεις το ρόλο του δασκάλου, τους μεταδίδεις τον προβληματισμό και την οπτική σου για το εκάστοτε έργο; Περισσότερα...ΑΜΑΛΙΑ ΒΛΑΧΟΥ "Εξουσία και μάχη, υπάρχει σε μια ερωτική σχέση"