MAM

Το Γυάλινο Εναλλακτικό, η νέα εναλλακτική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο 2020 με το θεατρικό έργο «Μom Made Mermaid» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Σιώζου.

Η παράσταση εντάσσεται σε ένα ρεπερτόριο θεατρικών -και όχι μόνο- έργων, το οποίο αποτελείται από 6 παραστάσεις νέων σκηνοθετών- μία για κάθε μήνα- με τίτλο «ΑΙΜΑ» που θα λάβουν χώρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο , στην Εναλλακτική Σκηνή από Ιανουάριο ως Ιούνιο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Καραγέωργου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Μάγδα Κατσιπάνου, και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Η Μάγδα Κατσιπάνου, από τις ανερχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός με εκπομπή θεατρικού περιεχομένου, ερμηνεύει τη Μητέρα.

Στον ρόλο του Γιου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης που φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά "Αγριες Μέλισσες" και έχει στο παρελθόν εμφανιστεί σε αρκετές διακεκριμένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Το αρχέγονο δίδυμο μάνας-γιου. Αυτή η γνωστή (;) σχέση: οριακή, απόμακρη, επικίνδυνα κοντινή. Μία σχέση σαρκοβόρα, που αρρωσταίνει, που γιατρεύει και γιατρεύεται. Ιδωμένη τούτη τη φορά… αλλιώς. Και μ’ ένα τέλος… άλλο. Ως αρχή.

MOM 

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Σιώζου

Σκηνικά - φωτισμοί: Νάντια Σκορδοπούλου 
Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης 

Παίζουν:

Μάνα: Μάγια Κατσιπάνου 

Υιός: Γιώργος Γεροντιδάκης 


Ημέρες παραστάσεων: Από Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ως τις 31 Ιανουαρίου, από Τετάρτη ως Κυριακή στις 21:30.
Διάρκεια: 80'.
Εισιτήριο: 10 ευρώ. 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600