sto mialo mou esu

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Κουλούρα όπου είναι το  τέταρτο τραγούδι μιας ανεξάρτητης παραγωγής που περιλαμβάνει 15 τραγούδια του, και που θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο 2021 και συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες  καλλιτέχνες όπως: Ηλίας Βρεττός, Αναστάσιος Ράμμος, Λούκας Γιώρκας, Σιμέλα Χριστοπούλου,  Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στέλιος Διονυσίου, Δήμητρα Σταθοπούλου κ.α. 

Ο Λούκας Γιώρκας με την αντρίκια ερμηνεία και παρουσία του, αναμένεται να σας συγκινήσει από το  πρώτο κιόλας άκουσμα. 

Η επιμέλεια της παραγωγής και η σκηνοθεσία έγιναν από τον Φραγκίσκο Κουλούρα ενώ η  ενορχήστρωση από τον Δημήτρη Μπουρνή και τον Βασίλη Θεοδωράκογλου

O Μπάμπης Κουλούρας γεννήθηκε και ζει στη Σύρο. Είναι Μικρασιατικής καταγωγής. Βραβεύτηκε ως  συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής στην τηλεοπτική εκπομπή ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ το 1978, συμμετείχε με  δικό του τραγούδι στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1980 και έχει μελοποιήσει και  ερμηνεύσει το κορυφαίο έργο της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας Ρίτας Μπούμη – Παππά ‘’ΧΙΛΙΑ  ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ’’.  

Το 2019 κυκλοφόρησε το αφιερωματικό του CD πάνω σε ποίηση του Αλεξανδρινού σε εκδόσεις  ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ, το οποίο περιέχει 16 συνθέσεις και 14 απαγγελίες του με τίτλο ‘’Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ – ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ’’. 

Το τραγούδι του ‘’Στο μυαλό μου εσυ’’που  κυκλοφορεί τώρα είναι το τέταρτο από μια σειρά 15 τραγουδιών που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους  μέσα 2021.