4 φορές βραβευμένος με Grammy Keith Urban, κυκλοφορεί το νέο του δίσκο με τίτλο The Speed Of Now Part 1’.


Πρόκειται για το 10ο άλμπουμ του καλλιτέχνη που περιλαμβάνει πολλές συνεργασίες με highlight αυτές

των P!nk, Breland και τον θρυλικό κιθαρίστα Nile Rodgers.

“This title came to me in October of last year, and it was more of a comment about how fast everything

was going. So, the title was a bit of a comment on that, but it took a 180 and suddenly now means

something very, very different.” – Keith Urban

"One Τoο Μany", ντουέτο με την P!nk, το τραγούδι που ξεχωρίζει ήδη...


The Speed of Now Part 1 Track List:
1. Out The Cage ft. Breland & Nile Rodgers
2. One Too Many (Duet with P!NK)
3. Live With
4. Superman
5. Change Your Mind
6. Forever
7. Say Something
8. Soul Food
9. Ain’t It Like A Woman
10. With You
11. Tumbleweed
12. God Whispered Your Name
13. Polaroid
14. Better Than I Am
15. We Were
16. We Were ft. Eric Church


Βρείτε και ακούστε το album The Speed Of Now Pt.1 εδώ:



Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

primi sui motori con e-max