CINE

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο τραγουδοποιός Γιώργος Πλατής και η στιχουργός Ράνια Θεοδωράτου μας προσκαλούν σε μία μουσική βραδιά στο «Cine» στην Άνω Ηλιούπολη. Θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια (όπως το «Μαύρη μου θάλασσα») από τη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό καθώς και τραγούδια τους που ήδη έχουν κυκλοφορήσει και με άλλους συντελεστές.  

Ερμηνεύουν οι Γιώργος Πλατής και Σταυρούλα Μανωλοπούλου ενώ συμμετέχει φιλικά η Φωτεινή Σαββατιανού. Θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Ξενοκώστας στο μπουζούκι, Βασίλης Κατσούλης στο βιολί και Ορέστης Μωραΐτης στα πλήκτρα. Την βραδιά παρουσιάζει η Ράνια Θεοδωράτου. 

PLATHS

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πλατή

Ο Γιώργος Πλατής ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόλησή του με τη μουσική και εξελίχθηκε καλλιτεχνικά τόσο μέσα από τη συστηματική του σπουδή, όσο και μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις πλάι σε εγνωσμένης αξίας ερμηνευτές και μουσικούς, καθώς και με τη συνύπαρξή του με εξαιρετικούς στιχουργούς. Εκτός από το τραγούδι «Μαύρη μου θάλασσα» (ντουέτο με τον Παντελή Θαλασσινό) έχει κυκλοφορήσει και τα τραγούδια «Παράξενο λουλούδι» (ντουέτο με τον Θοδωρή Κοτονιά σε στίχους Δ. Λέντζου) και «Δεν είχα φράγκο» με την ερμηνεία της Σεμέλης Παπαβασιλείου. Αυτή την εποχή βρίσκεται στο studio με τον στιχουργό Δημήτρη Λέντζο για την ολοκλήρωση του καινούργιου τους album.

STAVROULA

Λίγα λόγια για την Ράνια Θεοδωράτου

Εκπαιδευτικός και στιχουργός σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και το τμήμα σκηνοθεσίας κινηματογράφου της σχολής Σταυράκου. Ασχολείται επισταμένα με τη στιχουργική. Έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς. Έχει εκδώσει βιβλία για εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας και συλλογή στιχοποιημάτων με τίτλο “Ο καφές της Κυριακής”. Τραγούδια της έχουν μελοποιήσει και άλλοι σπουδαίοι δημιουργοί όπως οι Κώστας Παρίσσης, Γιάννης Αργυρόπουλος, Γιάννης Ζαχαρόπουλος Δημήτρης Παύλου, Σάντυ Πιττή, Στάμος Μαρίνος.

 

Cine Cafe Bar Club 

Σοφοκλή Βενιζέλου 145 

Άνω Ηλιούπολη 

(στο τέρμα των λεωφορείων της Αγίας Μαρίνας 206)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9958400

Είσοδος: Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά για την Ελληνική εταιρία
για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Ώρα έναρξης: 20.30