LIBADAS 3

  • Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς μας, με δεκάδες γνωστά τραγούδια για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έρχεται  μαζί με το καλλιτεχνικό του alter ego, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, για μια μοναδική βραδιά στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 21.30.

    Από το «Μοίρα μου έγινες»,  μέχρι το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επιμονή σου», το «Είναι εντάξει μαζί μου» και, βέβαια, τον τελευταίο δίσκο του Κώστα «Περιοδεία εντός», που δίνει άτυπα και τον τίτλο σε αυτή την σειρά παραστάσεων. Την τελευταία διετία ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολλά τραγούδια από τον δίσκο, όπως το ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη «Αν εμείς χωρίσουμε», το «Όσο δεν είμαστε μαζί» και το «Σαν το νησί του καθενός» (ντουέτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου) και τα πιο πρόσφατα «Τα βράδια που θα λείπεις» και το «Σήκωσε κύμα» ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

    Ο Κώστας Λειβαδάς μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό με τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένα τους άλλων δημιουργών.

    Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές, μέσα από κομμάτια που αγαπάμε και μας έχουν σημαδέψει στο διάβα της ζωή μας.

    Σας περιμένουμε, ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής!

    Κώστας Λειβαδάς – φωνή, πιάνο
    Ανδριάνα Μπάμπαλη – φωνή, κιθάρα

    Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, σε μια ξεχωριστή βραδιά με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

    Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

    Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

  

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181