FAMOUS 1

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο Ζήσης Ρούμπος, το δυναμικό αυτό line up κωμικών που δίνει παραστάσεις σε όλο και μεγαλύτερα κοινά που τους ακολουθούν, σας περιμένουν στο τελευταίο και πιο Χριστουγεννιάτικο Famous Comedy Night Season 3, στην αγαπημένη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. 

Ένα επικό φινάλε με stand – up comedy, παιχνίδια με λέξεις, λογοπαίγνια, ευφάνταστες ατάκες και αστείες ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή και την καθημερινότητα, απορίες που όλοι έχουμε σε αυτή τη ζωή αλλά ποτέ δεν καταφέρνουμε να εκφράσουμε με λέξεις και φυσικά αυτοσχεδιασμό.
Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα πιο απολαυστικά Famous Grouse cocktails, γιατί η κωμωδία κι η παρέα, πάνε μαζί. Δεν το χάνεις!

Μάθε περισσότερα για τα Famous Comedy Nights by Famous Grouse στο famousgrouse.gr ή στο Instagram profile @famousgrousegr και κάνε την κράτηση σου στο more.com by viva, στο sfiga.gr ή κάλεσε στο 6987-844845 για να απολαύσεις μία παράσταση με άφθονο γέλιο και iconic Famous Grouse Cocktails. 



Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 
Είσοδος: Από 10 ευρώ
Έναρξη: 21:00 
Προπώληση: more.com - sfiga.gr 


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149