BORAAR 2

Το πιο δυνατό πάρτυ της πόλης, δεν σταματά, απλά αλλάζει ημέρα.
Το απόλυτο Βest of 90's πάρτυ που έχει ξεσηκώσει την Αθήνα, με τον Μιχάλη Ρακιντζή, την Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου, αφού ολοκλήρωσε τις Σαββατιάτικες εμφανίσεις του, παίρνει παράταση και μας  περιμένει κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από την 1η Δεκεμβρίου.

Το anti-aging πρόγραμμα τους ενώνει γενιές και μας θυμίζει τους λόγους που τους έχουμε αγαπήσει. Τα σπουδαία τραγούδια, την ενέργεια και την ειλικρίνεια τους, μαζί με μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας. 

Για πρώτη φορά αυτοί οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες βρίσκονται στην ίδια σκηνή σε ένα ασταμάτητο καταιγισμό μεγάλων επιτυχιών, που θα μας συγκινήσει, θα μας σηκώσει όρθιους να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε. 

Αξέχαστα τραγούδια σαν το «Mωρό μου Φάλτσο», το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», το «Φιλαράκι», το «Δε Μετανιώνω», το «Κάνε μια ευχή», το «Μόνη περπατώ», την «Άνοιξη», το «Πεθαίνω στην ερημιά», το «Η καρδιά μου», το «Εγώ και ο Πουφ» και τόσα άλλα που εγγυώνται μια μουσική παράσταση που δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε σαν μια παρέα. 

 Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143
Αθήνα
Τηλέφωνο
2109315600