BOOGIE1

Οι Boogie Belgique στις 3 Νοεμβρίου μας προσκαλούν στη χρονομηχανή του μουσικού τους σύμπαντος, σε μία βραδιά ξεχωριστή, γεμάτη διαχρονικές μουσικές, συνεχείς μίξεις downtemponu – jazz και electro-swing ρυθμών. Σε μια βραδιά non stop χορού. Στο Piraeus Club Academy.

Ο ήχος τους γεννήθηκε το 2012, συνδυάζοντας την αγάπη του ιδρυτή τους Oswald Cromheecke για τους abstract hip hop και dub ρυθμούς, αλλά και τους καλά κρυμμένους swing θησαυρούς. Η φήμη τους όμως χτίστηκε σταδιακά, από στόμα σε στόμα και η εξέλιξή τους ήταν σταθερή και συνεχής. Έτσι, οι Boogie Belgique γρήγορα βρήκαν τη θέση τους στην σκηνή της instrumental hip hop, trip hop, electro-swing και nu jazz. Έντεκα χρόνια και έξι άλμπουμ μετά οι Boogie Belgique συνεχίζουν να αποτίνουν φόρο τιμής στις μουσικές περασμένων δεκαετιών, τα νοσταλγικά στοιχεία είναι πάντα παρόντα και αναλλοίωτα στον ήχο τους, να λατρεύουν τους crooners, τις big bands και το swing.

Οι Boogie Belgique δημιουργούν – με τα αντιφατικά φαινομενικά υλικά τους - έναν κόσμο με μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά, έναν κόσμο που εμπνέεται από τα καλύτερα και τα χειρότερα της εποχής μας. Οι Boogie Belgique μας καλούν να επιβραδύνουμε τους ξέφρενους ρυθμούς, να χαλαρώσουμε, να αναπνεύσουμε, να ονειρευτούμε. Μπαίνουμε στη χρονοκάψουλα των Boogie Belgique για να δραπετεύσουμε από ένα ασφυκτικό παρόν και να φαντασιωθούμε ένα καλύτερο αύριο.

BELGIQ 2

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση συνεχίζεται

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος 19,80 ευρώ
VIP – Εξώστης (Καθήμενοι) 27,50 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com by viva

Τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης

Music Corner
Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Σε όλα τα Viva Spots
 
Piraeus Club Academy
Πειραιώς 105 & Βίτωνος
11854 Αθήνα
τηλ.: 210 3458 898