giannis miltos BIG

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή του VOX από το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, για λίγες μόνο παραστάσεις.

Οι δυο αγαπημένοι ερμηνευτές με τις εξαιρετικές φωνές τους, με κοινές ερμηνείες, δημιουργικές γεμάτες φαντασία και πάθοςδιασκευές, με καινούργια και παλιά τραγούδια μπλεγμέναυπέροχα μεταξύ τους, υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές βραδιές στο VOX.

Φέτος ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης καθιερώνουν τις “Κυριακές στο VOX”. Πέρα από τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου, “στήνεται” η παράσταση νωρίς την Κυριακή. Μπορούμε να απολαύσουμε τους δυο καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα που θα ξεκινάει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 11.00.

 

VOX|

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16 ΓΚΑΖΙ

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/giannis-kotsiras-miltos-pasxalidis/

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Σάββατο 21:00 και Κυριακή 20:00

 

Τιμές Εισιτηρίων:
Ζώνη Α΄: 35 €, Ζώνη Β΄: 30 €, Ζώνη Γ΄: 25 €, Ζώνη Δ΄: 20 €,BarΟρθίων: 15 και 20 €

** Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.  Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: HρακλήςΠαχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Επιμέλεια ήχου:  Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός (GeorgeSpanosPhotography)