48FILM

Δημιούργησε μια μικρού μήκους ταινία σε 48 ώρες η οποία θα παιχτεί στο DirectorsGuildofAmerica στο  Hollywoodκαι διεκδίκησε το μεγάλο έπαθλο των $100.000 δολαρίων.

48FILMFestival, ή αλλιώς πώς δύο ανήσυχοι Έλληνες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, μέσα από την αγάπη τους για την καλλιτεχνική δημιουργία.

O ηθοποιός – σκηνοθέτης – παραγωγός FrancescoVitali και ο στενός συνεργάτης του, παραγωγός ChrisSiametis(Φραγκίσκος Βιτάλης & Χρήστος Σιαμέτης), ζούν και απασχολούνται επι σειρά ετών στο LosAngeles, όπου από το 2010, δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσα από την οποία κατάφεραν να ενώσουν χιλιάδες κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηθοποιούς, συγγραφείς και γενικά ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες από όλο τον κόσμο.

Σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίας, όλων των επιπέδων από έμπειρους και καταξιωμένους μέχρι μαθητές σκηνοθεσίας αλλά και αυτοδίδαχτους, δηλώνουν συμμετοχή για να δημιουργήσουν μια μικρού μήκους ταινία σε μόλις 48 ώρες.

Στο 48FILM InternationalshortfilmFestival, συμμετέχουν κινηματογραφιστές  από περισσότερες από 130 πόλεις και χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σε αυτό το «κινηματογραφικό παιχνίδι» μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει δεκάδες χιλιάδες κινηματογραφιστές και δημιουργοί, με πάνω από 75.000 ενεργά μέλη και 40.000 followers στα socialmedia.

     awards                                                     

Ο κάθε σκηνοθέτης για να συμμετάσχει μπορεί να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, https://www.48filmproject.com  και να εγγραφεί από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκετε, ότι ώρα, μέρα επιλέξει. Μόλις είσαι έτοιμος με την ομάδα σου πατάς το κουμπί startmycompetition, επιλέγεις το είδος της ταινίας που θα δημιουργήσεις και το σύστημα σου ορίζει 3 υποχρεωτικά στοιχεία - ένα χαρακτήρα, μία ατάκα και ένα φροντιστηριακό υλικό- τα οποία και πρέπει να συμπεριλάβεις στην μικρού μήκους (4-7 λεπτά) ταινία σου.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να ολοκληρώσεις την ταινία σου οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 2 Ιανουαρίου 2016 έως τις 30 Νοεμβρίου του 2016. 

Λόγω αυξημένης συμμετοχής, από την κάθε χώρα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ομάδων. Γι’αυτό, δήλωσε αμέσως συμμετοχή εδώ: https://www.48filmproject.com/do-not-miss-out-space-is-limited

Η κριτική των ταινιών γίνεται τον Δεκέμβριο του 2016 από επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογραφικού και τηλεοπτικού jetset, όπως ενδεικτικά αναφέρονται:  ο DanielAlterProducerofTwentiethCenturyFox'sστα έργα HITMANκαι AGENT 47, και της WarnerBros στα έργα THEAPPARITION, starringAshleyGreene ('Twilight') andSebastianStan (CAPTAINAMERICA: THEWINTERSOLDIER), κλπ. Πλήρες βιογραφικό:  http://www.imdb.com/name/nm1952606, η VictoriaBorrowsμια από τις τόπ CastingDirectorsστον κόσμο, γνωστή από τα έργα, Χόμπιτ,  Η ερημιά του Νοσφιστή, Ο ναυαγός, Κινγκ Κονγκ, LORDOFTHERINGSκλπ, Πλήρες βιογραφικό: IMDB: http://www.imdb.com/name/nm0123305, ο TJSCOTT  directorandassistantdirector, γνωστός για το YoungHercules, DeadliestSea και τα τηλεοπτικά επεισόδια XENA, HERCULES, NIKITA, PLAYMEKARS κλπ. Πλήρες βιογραφικό: IMDB: http://www.imdb.com/name/nm0779830/. Όλοι οι κριτές αναφέρονται στην σελίδα https://www.48filmproject.com/meet-the-judges/2015. Οι νικητές ανακοινώνονται στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι 15 νικήτριες συμμετοχές, προβάλλονται κάθε χρόνο, στο Directors Guild of America. Εκτός από το κοινό τις ταινίες παρακολουθούν πληάδα διακεκριμένων producers, directors, agents, managers και industry professionals.

Όσοι νικητές συμμετέχουν στο 48FILMScreeningandtheAwardsCeremony στο DIRECTORSGUILDOFAMERICAκερδίζουν το «εισιτήριο» για την διεθνή καταξίωση.

Όλα τα έξοδα  μεταφοράς και διαμονής σε πεντάστερο ξενοδοχείο καλύπτονται, για τον μεγάλο νικητή που θα πετάξει για Hollywood και θα βιώσει την μαγεία να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου παγκοσμίως.

Επίσης στους μεγάλους νικητές δίνεται ως χρηματικό έπαθλο, αρχικό κεφάλαιο $100.000 (budget) , για να γυρίσουν μία μεγάλη μήκους ταινία, την επόμενη χρονιά.

Το 48FILMFestival, καλεί τους Έλληνες δημιουργούς να συμμετάσχουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αυτό που σίγουρα αγαπούν πολύ!!

Την κινηματογραφική τέχνη !!!!

  • Συμμετοχές ηλεκτρονικά από οπουδήποτε στην Ελλάδα. Μέσα στην εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο, πρωί ή βράδυ, η τέχνη είναι ελεύθερη..
  • Διαλέξτετοθέμασας
  • Ανεβάστε την ταινία σας line. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet
  • Κερδίστε το μεγάλο βραβείο και ελάτε σε επαφή με τους διεθνώς αναγνωρισμένους  επαγγελματίες του χώρου στο Hollywood

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο : https://www.48filmproject.com/do-not-miss-out-space-is-limited   και κυνηγείστε το όνειρό σας για μια ταινία στον συναρπαστικό κόσμο του HOLLYWOOD.

Η νικήτρια ταινία του 2015 “CLARA” προέρχεται από την γειτονική Ιταλία και οι συντελεστές της, έλαβαν $100,000 αρχικό budget, για να γυρίσουν μία μεγάλου μήκους ταινία φέτος στην Ελλάδα, με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κάστ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2016.

primi sui motori con e-max