image001

Μετά από πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης των εταίρων του, το ΜΙΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισδοχή νέων εταίρων και την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

Οι εταίροι που εισέρχονται, ενισχύοντας την δυναμική ομάδα του ΜΙΚ είναι η κα Σωτηρία (Ρούλα) Καλογεροπούλου, νομικός, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η κα Καλογεροπούλου έχοντας συνεισφέρει εθελοντικά στο ΜΙΚ και στο πρόγραμμα του, από την ίδρυσή του, αναλαμβάνει τα καθήκοντα της διαχείρισης και νόμιμης εκπροσώπησης του.  Ο κ. Τάκης Βερέμης, παραγωγός / διανομέας, με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που αναλαμβάνει την ανάπτυξη του.

 Ο Ιδρυτής και εμπνευστής του ΜΙΚ, κ. Γιώργος Καλογερόπουλος, παραμένει στην ψυχή των εργαστηρίων του ΜΙΚ ως Διευθυντής προγράμματος.

Το ΜΙΚ ανασυγκροτείται, δουλεύοντας αδιάκοπα προς την κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης των εργαστηρίων του αλλά και προς νέες κατευθύνσεις ανάπτυξης όπως επιβάλλει η νέα ψηφιακή εποχή.

Η Γ.Σ. αποφάσισε επίσης την αλλαγή της έδρας του ΜΙΚ που μπορείτε να βρείτε πλέον στην οδό Ελ. Βενιζέλου 15, Καλλιθέα, 176 71 στην Καλλιθέα και στο τηλέφωνο 2109582211.

Τέλος, το νέο site, που θα σηματοδοτεί και την αλλαγή εποχής για το ΜΙΚ, είναι υπό κατασκευή (under construction) και θα είναι σύντομα στον αέρα.

Το Μ.Ι.Κ ευχαριστεί την απελθούσα Εκτελεστική Διευθύντρια κα Ελένη Ράμμου για τις υπηρεσίες που προσέφερε.