GIAPOIAAG

Το νέο ραδιοφωνικό single μέσα από το Νο1 album «Αποχρώσεις» που κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Η “number one” Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το νέο ραδιοφωνικό της single «Για Ποια Αγάπη», ένα δυναμικό με ethnic στοιχεία up-tempo τραγούδι σε μουσική & στίχους των ARCADE. Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά single από το album «Αποχρώσεις» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, και βρέθηκε επί 4 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του επίσημου δείκτη πωλήσεων της IFPI.

Δείτε το music video του «Για Ποια Αγάπη» στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=kRGC3ARJUrI

Δείτε εδώ όλα τα βίντεο του #ProjectApohrosis:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFcOSo7jJSFBp0SdVzJKhx-EoT7n3oHNn

Το music video του «Για Ποια Αγάπη» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου αποτελεί μέρος του εντυπωσιακού #ProjectApohrosis, της οπτικοποίησης δηλαδή των νέων τραγουδιών του δίσκου σε διαφορετικές αποχρώσεις. Για το «Για Ποια Αγάπη» επιλέχθηκε το έντονο κόκκινο, το χρώμα του πάθους και του έρωτα, σε συνδυασμό με ειδικά visual effects και αφαιρετικές χορογραφίες.

 Βρείτε το album «Αποχρώσεις» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://helenapaparizou.lnk.to/ApohrosisPR

Τις επόμενες μέρες η Έλενα αναμένεται να ταξιδέψει στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας με αφορμή την εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision, στον οποίο θα παρουσιάζει το νικητήριο «My Number One» στο πλαίσιο του Rock The Roof interval act μαζί με άλλους legendary νικητές του θεσμού.