puzzle D IR 7803

Η νικήτρια ομάδα του In Progress Feedback Festival 2018 του Κινητήρα, Int. P (Μαρία Παπακωνσταντίνου, Μαριάννα Καραβίδα, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης), φιλοξενείται στον Κινητήρα για δυο παραστάσεις χορού, με τίτλο puzzle (D) στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Μια αρχή. Υπακούοντας τα σώματα μας υπάρχουμε, ενυπάρχουμε, συνυπάρχουμε. Δημιουργούμε δεσμούς και τους σπάμε. Ή τους αφήνουμε να γίνουν κάτι άλλο στην κυκλική ροή των ιστοριών μας. Γραμμές παράλληλες, τεμνόμενες, ευθείες, καμπύλες, τεθλασμένες. Κάθε αρχή ένα τέλειο τέλος. Κάθε τέλος όλες οι επόμενες αρχές. Και εμείς ποτέ ξανά οι ίδιοι.


Χορογραφία-Ερμηνεία: Int.P (Μαρία Παπακωνσταντίνου, Μαριάννα Καραβίδα, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης)
Μουσική: Θοδωρής Ρέγκλης
Φωτογραφίες: Γιώργος Μυριαγκός

Πότε: 13-14/10/2018
Ώρα: Σάββατο 21.30, Κυριακή 21.00
Είσοδος: 10 €, 8 € (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+)
Κρατήσεις θέσεων: 210-9248328 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

puzzle D IR 7759

Masterclass σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και partnering 


  • Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, πριν την παράσταση, η Μαρία Παπακωνσταντίνου και η Μαριάννα Καραβίδα θα δώσουν ένα Masterclass σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και partnering.

Ένα μάθημα σύγχρονου χορού για τη δύναμη, την αντοχή, τη μουσικότητα και τη δυναμική παρουσία του/της χορευτή-τριας, που επιτυγχάνεται με συνδυασμούς εντός και εκτός πατώματος. Ο αυτοσχεδιασμός αποτελεί κομμάτι του μαθήματος ως μέσο της προσωπικής ανάπτυξης των χορευτών. Κατά τη διάρκεια του partnering οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις δυνατότητες του σώματός τους σε σχέση με άλλα σώματα, ενώ θα διδαχθούν έτοιμα μέρη από το τελευταίο έργο της ομάδας. Οι κυριότεροι στόχοι του μαθήματος είναι να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες ένα δημιουργικό μυαλό, αντοχή, μουσικότητα αλλά και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια για την προσωπική τους εξέλιξη.

Πότε: Κυριακή 14/10/2018
Ώρα: 17.30-19.30
Κόστος: 15€
Κρατήσεις θέσεων: 210-9248328 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ερεχθείου 22, Ακρόπολη |

Τηλ.: 210 9248328