INTERLUDE


25 Ιανουαρίου 2018, 22:00
A Small Argo full of Art

BLIND ADAM παρουσιάζει το ποίημά του με τίτλο "Interlude" σε μία και μοναδική performance την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 22:00 στη σκηνή του Small Argo full of Art. Το Interlude είναι μια σουρρεαλιστική, παράδοξη ακολουθία εικόνων και συναισθημάτων σε 3 πράξεις. Η πρώτη πράξη, "in Trance", εισχωρεί στο υποσυνείδητο του καλλιτέχνη με μία έκρηξη φαντασιακής αφήγησης. Η δεύτερη πράξη, "Red", είναι μια προσωπική εξομολόγηση που θυμίζει κατάσταση ύπνωσης. Τέλος η τρίτη πράξη, "Mad in Love", κορυφώνει τη δράση με μια δοξαστική τελετή. Οι συνεκδοχές και οι αναφορές πηγάζουν από την Ελληνική αρχαιότητα και την Αναγέννηση μέχρι την ψυχοσύνθεση του καλλιτέχνη και το συλλογικό ασυνείδητο.

Σκοπός της performance είναι να βάλει το θεατή σε μια μυσταγωγική, υπερβατική κατάσταση, ώστε να βιώσει μια βαθιά συγκινησιακή, μεταφυσική εμπειρία.

Ο εικαστικός BLIND ADAM δημιουργεί το ομώνυμο project από το 2007. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δύο ατομικές εκθέσεις στη Breeder Gallery και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως “Hell As Pavillion” (Palais De Tokyo, Παρίσι), Narcissus Now (Onassis Foundation, Νέα Υόρκη), Frieze London (Regent’s Park, Λονδίνο), “This Must Be the Place” (Kunsthalle Athens), “Macho Alfa”, Material Art Fair (Mexico City), "Woven" (Slowtrack Gallery, Μαδρίτη).


Performers: BLIND ADAM, Σπύρος Βάρελης, Κατερίνα Παρισινού 
Ηχητική εγκατάσταση: Stefanos Exakanthon
Make up: Christos Mazurek
Curated by BLIND ADAM
Φωτογραφίες: Πάνος Δάβιος


A Small Argo full of Art, Θέατρο Αργώ, 

Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Ημέρα/ώρα: Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στις 22:00
Διάρκεια: 45'
Είσοδος: 5€

Πληροφορίες-Ταμείο θεάτρου: 210 520 1684