AKATAMAX

Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη!
Όμως για να σώσεις ολόκληρο τον κόσμο, πρέπει να είσαι ακαταμάχητος !
Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» ξαναχτυπούν με νέες περιπέτειες ! Το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της επιτυχημένης «αυτοσχεδιαστικής υπερπαραγωγής», που ξετρέλανε κοινό και κριτικούς, είναι γεγονός ! 
Χρησιμοποιώντας ως βασικό εκφραστικό μέσο το σωματικό αυτοσχεδιασμό και την παντομίμα, τέσσερις ηθοποιοί-περφόρμερς ενσαρκώνουν με καρτουνίστικο τρόπο χολιγουντιανούς ήρωες και παρουσιάζουν μια παρωδία ρετρό σειρών δράσης με αναφορές που ξεκινούν από τον βωβό κινηματογράφο και φτάνουν μέχρι το υπερηρωϊκό σύμπαν των κόμιξ της Marvel και της DC.
Μέσω του σωματικού κωμικού θεάτρου (physical comedy theater), η συγκεκριμένη περφόρμανς καλεί το θεατή να συμμετάσχει σ’ένα παιχνίδι της φαντασίας όπου ένα ολόκληρο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς δράσης ξετυλίγεται επί σκηνής, δημιουργώντας έτσι ένα πρωτότυπο ψυχαγωγικό θέαμα που παρασύρει το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία.

Σύλληψη: ομάδα επίPlay
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κοστούμια: Μαντώ Ψυχουντάκη, Luca Casanova

Παίζουν οι:
Αλέξανδρος Πέρρος, Αυγουστίνος Κούμουλος, Νάντια Μητρούδη, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παραστάσεις: Κυριακές στις 21:30. Πρώτη παράσταση : Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Διάρκεια: 50’ 
Εισιτήρια: €10 (ενιαίο) 
Επίσημος δικτυακός τόπος παράστασης: epiplay.gr

 
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Γκάζι

(Στάση Μετρό: Κεραμεικός)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3428650