PERAN

Μια διαδρομή στο κλασικό λαϊκό τραγούδι φιλοξενεί το Πέραν, το πιο γνωστό Πολίτικο μουσικό εστιατόριο της πόλης, τα Σάββατα από 31 Οκτωβρίου και για όλο τον Νοέμβριο.

Ένα τρίο γνωστών και καταξιωμένων μουσικών, έρχεται να μας ταξιδέψει στους πιο γνωστούς και αγαπημένους λαϊκούς δρόμους, με τραγούδια που έχουμε όλοι τραγουδήσει.

Ο γνωστός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γρηγόρης Βασίλας, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο  πρόγραμμα, με τραγούδια από διαφορετικές εποχές, μαζί με τον εξαιρετικό πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη και την χαρισματική Ευτυχία Μητρίτσα στην ερμηνεία.

Ένα πρόγραμμα που έρχεται να φωτίσει τις ψυχές μας και να μας διασκεδάσει, σε μια εποχή που η ανάγκη για αισιοδοξία και χαρά είναι μεγάλες. Τη μοναδική εμπειρία συνοδεύουν οι αυθεντικές γεύσεις και αρώματα της κουζίνας της Πόλης, στην καλύτερη εκδοχή τους στο πιο γνωστό και καταξιωμένο Πολίτικο εστιατόριο της Αθήνας.

Στο χώρο τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας και εστίασης.

Απαραίτητη η κράτηση για την παρακολούθηση του προγράμματος.

Αξία θεάματος 5€, ελάχιστη κατανάλωση 15€.


Πέραν: το καφέ αμάν της πόλης

Λεωφ. Δεκελείας 20, Ν. Χαλκηδόνα. Τηλ. 210 2533896