CHRISTMAS STAR gold2 white

Ένα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που συνδυάζει το παιχνίδι με την προσφορά στον συνάνθρωπο. 

Τώρα μπορείς να διασκεδάσεις μοιράζοντας χαρά και στους άλλους!

Το Αστέρι των Χριστουγέννων, λάμπει πάνω από την Πολιτεία των Πάγων, τη Μαγική Πόλη των Ξωτικών και ρίχνει το φως του στις Δοκιμασίες των Καλικάντζαρων!

Είστε έτοιμοι;
Ακολουθήστε τη φωτεινή γραμμή σε 3 μαγευτικά επίπεδακαι σε ένα προαύλιο χώρο γεμάτο παιχνίδια για τις καλύτερες παγοδρομίες στην Κηφισίας, συνολικής έκτασης 8.500 τ.μ..

Απολαύστε όλα τα παιχνίδια, δράσης και κλασικά, με ένα μόνο εισιτήριο! 

6D cinema, παγοδρόμιο, πίστα roller skates, τσουλήθρα snow disc, τραμπολίνο, wipe out, στίβος μάχης, συγκρουόμενα, ποδήλατα 4 x 4, ρόδα (το αγαπημένο όλων ferries wheel), τρενάκι, mini καρουσέλ, μεγάλος παιδότοπος με φουσκωτά και πολλά άλλα!

 

Τι συμβαίνει στην Πολιτεία των Πάγων;

Σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο τοπίο, ανάμεσα σε παγόβουνα, ιγκλού και πολλά πολλά χιονισμένα δέντρατους επισκέπτες περιμένουν απίθανα παιχνίδια που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους: roller skating, παγοτσουλήθρες με χιονοέλκυθρα, αρένα για λάτρεις του ποδήλατου, παιδότοπος extra large διαστάσεων, μίνι καρουσέλ για τους μικρότερους επισκέπτες και το αγαπημένο σε όλους τραμπολίνο!

Εδώ είναι που χτυπά η καρδιά του Christmas Star: φιλοξενεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar της πόλης, σε 700 τ.μ. που προσφέρονται χωρίς καμία επιβάρυνση σε ιδρύματα της Πρόνοιας για να ενημερώσουν για το έργο τους, να παρουσιάσουν στα bazaar τις δημιουργίες των παιδιών και να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνδράμουμε οικονομικά με την αγορά των προϊόντων τους. Η είσοδος για τα παιδιά των ιδρυμάτων είναι δωρεάν.

Ακόμη μέρος των χορηγιών και των εισιτηρίων θα επιστραφεί για την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων, και η Deloitteθα μετρήσει τον κοινωνικό αντίκτυπο όλων των ενεργειών της εκδήλωσης, καθιστώντας διαφανήτην πρώτη στα χρονικά της Χώρας εκδήλωση με προκαθορισμένο κοινωνικό σκοπό.

 

Η Μαγική Πόλη των Ξωτικών

Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα ξωτικά και η πόλη τους βρίσκεται  φέτος στο Μαρούσι!

Οι αγαπημένοι βοηθοί του Αι Βασίλη εγκαταστάθηκαν στη Helexpo, στον χώρο που φιλοξενεί το Christmas Star και περιμένουν τους φίλους τους τα παιδιά και τα …παιδιά κάθε ηλικίας. 
Μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία περιμένει όσους διαβούν το κατώφλι αυτής της πόλης από φωτεινές χάρτινες μαγικές κούτες, που οδηγεί στο πιο περίεργο σπίτι του Αι Βασίλη που έχετε δει ποτέ!Τρισδιάστατες προβολές που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους, απίθανα φωτογραφικά
stages για φωτογραφίες 3D και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Ένα παραμυθένιο σκηνικό έκτασης 1.500 τ.μ., σχεδιασμένο από την ομάδα που πέρυσι υπέγραψε ένα projectμε τεράστια επιτυχία στον Αστερόκοσμο στη Helexpo της Θεσσαλονίκης.

Πως είναι η πόλη των ξωτικών; Αποτελείται από μεγάλες, άσπρες  χαρτόκουτες, με φωτισμένα παράθυρα, χιονισμένες στέγες, λουσμένη σε ένα μαγευτικό μπλε φως, το φως του φεγγαριού, το φως της μαγείας, το φως που δείχνει το δρόμο στα ξωτικά και στους ταράνδους του Αι Βασίλη!

Ζήστε με τους φίλους σας τις Δοκιμασίες των Καλικάντζαρων

Δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς το απαραίτητο κυνήγι με τους καλικάντζαρους, τα παμπόνηρα πλάσματα από τα έγκατα της γης που βγαίνουν στην επιφάνεια τα Χριστούγεννα και αρχίζουν τις σκανταλιές.

Μπείτε στο παιχνίδι μαζί τους και περάστε τις δοκιμασίες που σας περιμένουν στο Christmas Star. 

Οι …τολμηροί επισκέπτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δοκιμασίες όπως πίστα ποδηλάτων, στίβο μάχης, ορειβατικό τοίχο, αλογομαχίες, το γήπεδο ποδοσφαίρου για τους …μπαλαδόρους και πολλά ακόμη.

Όσοι τα καταφέρουν, θα πάρουν το δίπλωμα τους και θα συναντήσουν τον Άι Βασίλη για να  φωτογραφηθούν μαζί του. 

Στα εργαστήρια του, εκπαιδευμένα ξωτικά θα απασχολήσουν δημιουργικά όλα τα παιδιά μαθαίνοντάς τους να φτιάχνουν κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά διαφορετικά υλικά.

Πέρα από τα παιχνίδιακαι τις δραστηριότητες, το ChristmasStarφιλοξενεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar της πόλης, σε 700 τ.μ. που προσφέρονται χωρίς καμία επιβάρυνση σε ιδρύματα της Πρόνοιας για να ενημερώσουν για το έργο τους, να παρουσιάσουν στα bazaar τις δημιουργίες των παιδιών και να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνδράμουμε οικονομικά με την αγορά των προϊόντων τους. Η είσοδος για τα παιδιά των ιδρυμάτων είναι δωρεάν.

Ακόμη μέρος των χορηγιών και των εισιτηρίων θα επιστραφεί για την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων, και η Deloitteθα μετρήσει τον κοινωνικό αντίκτυπο όλων των ενεργειών της εκδήλωσης, καθιστώντας διαφανή την πρώτη στα χρονικά της χώρας εκδήλωση με προκαθορισμένο κοινωνικό σκοπό.

Το Christmas Star, ένας τόπος με αιώνια Χριστούγεννα, σας περιμένει από τις 12 Δεκεμβρίου 2014!

Επισκεφθείτε το καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10
το βράδυ, έως τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Η πιο πλήρης χριστουγεννιάτικη πρόταση σε 8.500 τ.μ. Με τις πιο γευστικές προτάσεις εστίασης, το πιο κεφάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μάγους, ανιματέρ, δημοφιλείς μασκότ που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά που θα καλύψει τις ανάγκες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, χωρίς την απειλή του κρύου και της βροχής του χειμώνα.

Το ChristmasStarδιαθέτει πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ενήλικες), 12 ευρώ (παιδιά). Ειδική τιμή για ανέργους 6 ευρώ (ενήλικες), 6 ευρώ (παιδιά)


Στην τιμή περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα παιχνίδια.

HelexpoPalace: Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι