rsz paulweller cover more mode 300cmyk

‘MoreModernClassics’ είναι ο κατάλληλος τίτλος: μίας υψηλής ποιότητας στιλάτη συλλογή που περιέχει τραγούδια από τα solo άλμπουμ του Paul, των τελευταίων 15 χρόνων. Υπάρχουν λίγοι καλλιτέχνες με τόσες ‘ενσαρκώσεις’ όσες ο Paul ο οποίος μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει πετύχει μία συνεχή αναγνώριση, κάνοντας κάθε άλμπουμ του να ακούγεται φρέσκο και ‘πλημμυρισμένο’ στους επαίνους. Από το ‘Helliocentric’ μέχρι το ‘SonikKicks’, απόδειξε ότι η φωτιά του δεν έχει σβήσει. Όταν κυκλοφόρησε το ’22 Dreams’ το 2008, σηματοδότησε μία από τις πιο αξιόλογες αναγεννήσεις των τελευταίων ετών.

Η δημιουργική φωτιά που προκλήθηκε από αυτό το νέο τρόπο για τη δημιουργία μουσικής εξαπλώθηκε γρήγορα στα επόμενα δύο άλμπουμ του. Τόσο το αιχμηρό και ανήσυχα πειραματικό (που ήταν προτεινόμενο για βραβείο Mercury) ‘WakeUpTheNation’ του 2010 όσο και το ‘SonikKicks’ του 2012, στα οποία ο Wellerχώρεσε τόσες πολλές ιδέες και ήχους.

Μερικά από τα καλύτερα singles του Paul υπάρχουν εδώ σε αγαπημένες live εκτελέσεις όπως το "FromTheFloorboardsUp" με το ποτέ-δεν-σταμάτησα-να παιζόμαι-στο-ραδιόφωνο "TheDangerousAge". Ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι - που κυκλοφόρησε για τη RecordStoreDay 2014, το "BrandNewToy" περιλαμβάνεται επίσης. Το βίντεο για το "BrandNewToy" έχει γίνει από το σκηνοθέτη JoeConnor και παρουσιάζει τον Paulμέσα σε ένα γιγαντιαίο καλειδοσκόπιο να δημιουργεί λαμπρά ψυχεδελικά αποτελέσματα.

To ‘MoreModernClassics’ είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του "ModernClassics" του 1998. Αυτό το άλμπουμ επιβεβαιώνει τη κατάσταση του Weller ως ο πιο ανθεκτικός επιζών από την τάξη του πανκ του 76 και υπερτερώντας και ξεπερνώντας πολλούς από τους συγχρόνους του Το “MoreModernClassics’ συνεχίζει να χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση του ευρέος φάσματος και χαρίσματός του στη μελωδία και την σύνθεση των τραγουδιών.