GMPackShot400

Ο διεθνής superstarGeorgeMichael συνεχίζει την εντυπωσιακή καριέρα του με την κυκλοφορία του Symphonica, του έκτου soloάλμπουμ του. Ηχογραφήθηκε στην διάρκεια της ξέφρενα επιτυχημένης 2011-2012 tour με τον ίδιο τίτλο, ένας μόχθος αγάπης που εκπλήρωσε την επί μακρόν φιλοδοξία του George να προβάλλει την εξαιρετική φωνή του συνοδευόμενη από μία ορχήστρα, σε μερικούς από τους καλύτερους και αναγνωρισμένους χώρους συναυλιών της Ευρώπης. Τα τραγούδια του George, ADifferentCorner’, ‘PrayingForTime και CowboysandAngels είναι γνωστά και πολύ αγαπημένα, αλλά ανθοφορούν στο νέο τους ‘περιβάλλον’. Επίσης ανασκοπεί και ξαναερμηνεύει τόσο ενδιαφέροντα ‘κοσμήματα’ όπως το JohnAndElvisAreDeadκαι το πανέμορφο Through.

Οι διασκευές είναι απροσδόκητες και εμπνευσμένες. Στο TheFirstTimeEverISawYourFace του EwanMacColle, ο George δίνει μία από τις πιο τρυφερές ερμηνείες του, αλλά υπάρχει ένα σκόπιμος κομπασμός στο MyBabyJustCaresForMeόπως το ερμήνευσε η NinaSimone. OGeorge δίνει νέα πνοή στο WildIsTheWindπου προηγουμένως έχουν ερμηνεύσει μια σειρά από καλλιτέχνες που περιλαμβάνουν τον DavidBowie. Εκτελέσεις που ‘κάνουν την καρδιά να σταματά να χτυπά’ στο LetHerDownEasy και στο Idol του TerenceTrentDArby, ένα highlight από το άλμπουμ του 1976 του EltonJohn, ‘BlueMoves, ίσως όχι η πιο προβλέψιμη επιλογή, αλλά ο GeorgeMichael δεν ήταν ποτέ προβλέψιμος.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια δίσκους από τις πρώτες ημέρες των πολυαγαπημένων Wham! την δεκαετία του ’80, μέσω μίας καριέρας που τον μεταμόρφωσε από teenidol σε ενήλικο icon, δια μέσου μίας αλληλουχίας ‘υπερθετικών’ άλμπουμ και ρηξικέλευθων tour, oGeorgeMichael είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης για περισσότερα από 30 χρόνια.