rsz exofyllo-zohmoy

18 χρόνια  μετά την «Μικρή Πατρίδα» η «Μικρή Άρκτος» παρουσιάζει τη νέα εργασία  του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Ζωή μου μην αργείς».

Μετά από 8 χρόνια ηθελημένης  απουσίας από την δισκογραφία, ο σημαντικός τραγουδοποιός,  Γιώργος Ανδρέου, επιστρέφει δυναμικά στα μελωδικά πράγματα και μας  προτείνει ένα βιβλίο-cd όπου υπογράφει τόσο λόγια, όσο και τις μουσικές και επιλέγει για ερμηνεύτρια αυτού του κύκλου τραγουδιών  την ανερχόμενη Ρίτα Αντωνοπούλου.

          «Τα τραγούδια της μουσικής μου εργασίας "ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ" (επιδίωξα να) έχουν ως ενιαίο θεματικό άξονα, τις περιπέτειες μιας νέας γυναίκας στη μεγάλη πόλη, στο σημερινό μεταμοντέρνο αστικό τοπίο. Η Ρίτα Αντωνοπούλου ενσαρκώνει αποκαλυπτικά τη γυναίκα αυτή, μπαινοβγαίνοντας αποφασιστικά στα πάθη, τα λάθη, τους καημούς και τους θυμούς που η ηρωίδα μου βιώνει, ενώ παραμένει η συναρπαστική ερμηνεύτρια, το ακριβό ηχείο της μέσα μου φωνής, που προσωποποιεί όσα  με λόγια και μουσικές ποθώ και επιχειρώ να αφηγηθώ. Την ευχαριστώ για την προσήλωση και την ακρίβεια. Ιδίως για την εμπιστοσύνη», δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού, όπως αναγράφονται μέσα στο βιβλίο-cd του.