rsz mariofrangoulis

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο “Best Male Classical Crossover Artist” για το 2011, επανέρχεται με ένα γιορτινό άλμπουμ! Έχοντας κυκλοφορήσει περισσότερα από 15 προσωπικά άλμπουμ, με πωλήσεις ύψους 1,000,000 αντιτύπων σε όλον τον κόσμο, κι έχοντας φτάσει στην κορυφή των Classical Crossover charts, ενώνει τις δυνάμεις του με τον κάτοχο 6 βραβείων Grammy, μαέστρο και παραγωγό JorgeCalandrelli για την κυκλοφορία  του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του, μιας συλλογής από τραγούδια που μιλούν για τα βασικά θέματα των γιορτών: τη συμπόνια, την  οικογένεια, το θάρρος, τη χαρά και τη δύναμη της αγάπης.

Στο project επίσης συμπράττουν η Philharmonia Orchestra του Λονδίνου, που είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο περιπετειώδεις και προορατικές ορχήστρες του Ηνωμένου Βασιλείου, και τα θρυλικά Abbey Road Studios όπου το άλμπουμ ηχογραφήθηκε. Το άλμπουμ περιέχει τέσσερις εξαιρετικές συνεργασίες, που αναδεικνύουν όλο το εύρος των φωνητικών δυνατοτήτων του Μάριου: το «All Creatures of Our God» και το «King» με το διεθνή καλλιτέχνη  George Perris και τη Julie Zorilla στα φωνητικά, το «Carpe Diem» με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Sarah Brightman και το «Have Your self Merry Little Christmas» με την mezzo-soprano, κάτοχο 4 βραβείων Grammy, Marilyn Horne και τη χορωδία των ταλαντούχων «Μικρών Μουσικών» του Ωδείου Αθηνών.

Το «Tales of Christmas» είναι ένα έργο αγάπης, καθώς ο Μάριος και ο μαέστρος J.Calandrelli ξεκίνησαν τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό του άλμπουμ πριν από δύο χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μία αληθινή συναισθηματική κι ακουστική «χριστουγεννιάτικη γιορτή» με μεγάλο μουσικό εύρος, από πλούσια ορχηστρικά κομμάτια μέχρι απλές μπαλάντες μόνο με πιάνο.