YjadRq3cT4eEJP2iYTrPUg thumb 5d

Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στον ανυπεράσπιστο άνθρωπο, στο παιδί, την γυναίκα και τον άντρα που βασανίστηκαν, σε όλους όσοι πάντα γίνονται “αμνοί επί σφαγή”, στους πολιτισμούς των δυνατών.

Προσβλέποντας στην Ανάσταση, και με όπλο τους στίχους και τις μουσικές σπουδαίων ποιητών και συνθετών, θα πορευτούμε μέσα από τον ανθρώπινο πόνο και τη χαρά, τα Πάθη - ανθρώπινα και θεϊκά - προς το καθαρό βλέμμα της Ανθρωπιάς. Λόγια και λαϊκά τραγούδια, προσευχές, θρήνοι και ύμνοι, που συνομιλούν με το Θεό, ή την απουσία του και με την ελπίδα της Ανάστασης να επιμένει. 

Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στον ανυπεράσπιστο άνθρωπο, στο παιδί, την γυναίκα και τον άντρα που βασανίστηκαν, σε όλους όσοι πάντα γίνονται “αμνοί επί σφαγή”, στους πολιτισμούς των δυνατών. Προσβλέποντας στην Ανάσταση, και με όπλο τους στίχους και τις μουσικές σπουδαίων ποιητών και συνθετών, θα πορευτούμε μέσα από τον ανθρώπινο πόνο και τη χαρά, τα Πάθη - ανθρώπινα και θεϊκά - προς το καθαρό βλέμμα της Ανθρωπιάς.

Λόγια και λαϊκά τραγούδια, προσευχές, θρήνοι και ύμνοι, που συνομιλούν με το Θεό, ή την απουσία του και με την ελπίδα της Ανάστασης να επιμένει. Στο τραγούδι η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου και στο πιάνο και στο τραγούδι ο Τάσος Μπεκύρος. 

Μεγάλη Δευτέρα 22/4/19 Ώρα: 21.00 Διεύθυνση: Οικία Κατακουζηνού, Αμαλίας 4, 5ος όροφος, Σύνταγμα

Κρατήσεις: www.katakouzenos.gr