art theater

Δύο σπουδαίες τραγουδίστριες για πρώτη φορά μαζί, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη  ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση γεμάτη ζωντάνια και χιούμορ, μουσική, χορό και θέαμα. Μαζί τους συμπράττει η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, αλλά κι ο πολύ καλός χορευτής, τραγουδιστής και performer Κωνσταντίνος Τσερκάκης, καθώς και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών-χορευτών: Edgar Avetikyan, Κατερίνα Γρηγορίου, Αθηνά Λάτση.

Οι τρεις υπέροχες κυρίες ερμηνεύουν σπουδαία κομμάτια, γνωστά και αγαπημένα, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, από το προσωπικό ρεπερτόριο των δυο ερμηνευτριών, αλλά και πολλά ακόμη. Η μουσική παράσταση που επιμελείται και σκηνοθετεί η Έλντα Πανοπούλου, με τους τέσσερις ταλαντούχους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τις τρεις πρωταγωνίστριες και που χορεύουν και δρουν ανάμεσα στο κοινό, βάζει τους θεατές στην ατμόσφαιρα παλιάς ελληνικής ταινίας, σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και χαρά, όπου καλλιτέχνες και κοινό δεν αργουν να γίνουν σύντομα ένα!

Μια χορταστική μουσική βραδιά που τα έχει όλα. Jazz, swing, ελληνικό σινεμά, τα πιο ωραία λαϊκά,  αγάπες και έρωτες α λα ιταλικά, γαλλικά αλλά κυρίως ελληνικά, με ευχάριστη πρόζα, χιούμορ και φυσικά συγκίνηση…

Κάθε Σάββατο οι τρεις κυρίες και οι συνοδοί τους μας υπόσχονται ότι «θα προχωράμε  μαζί»… και έτσι  μέσα στην καρδιά του χειμώνα «θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη» …!

 

Από το Σάββατο 17 Νοέμβρη και κάθε Σάββατο

Σκηνοθεσία – concept:  Έλντα Πανοπούλου

Χορογραφίες : Κατερίνα Ανδριοπούλου

 

ΡΥΘΜΟΣ ART THEATER

Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη,

τηλ.2109750060