1 PAVLINA STYL

Η περφόρμερ Pavlina Styl με την αισθαντική φωνή και την ορχήστρα της, στο πλαίσιο της θεματικής μουσικής ενότητας «Danser dans la Lumière» ή «αλλιώς χορεύοντας στο φως»,  αποχαιρετά την χειμερινή σεζόν με την τελευταία live εμφάνισή της, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στο υπέροχο Αthenaeum Kελάρι που βρίσκεται στην ιστορική καρδιά της Αθήνας. 

Με την μουσική παράσταση «Danser dans la Lumière»  που αγαπήθηκε από τους φανατικούς πλέον συνταξιδιώτες της, η Pavlina Styl  με την ιδιαίτερη χροιά και την μοναδική της ερμηνεία, μαζί με 3 εξαιρετικούς μουσικούς, θα μας παρασύρουν σ’ ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο πάθος, έρωτα και αναρχία.

Σταθμοί της: Παρίσι-Βερολίνο,  Άμστερνταμ- Αθήνα. Σε ένα μουσικό πρόγραμμα με διάθεση ρετρό, γνωστά θεατρικά τραγούδια, καμπαρέ και τζαζ διασκευές από διαχρονικά ακούσματα που όλοι αγαπήσαμε, η Pavlina Styl μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μελωδικά σε ρυθμούς swing, tango και valse μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, J. Kander, Σ. Κραουνάκη, Γ. Σπανό, Ε. Ρεμπούτσικα κ.α.

 

Συντελεστές :

Pavlina Styl: φωνή
Νίκος Καλαντζάκος: πιάνο

Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνο
Σεραφείμ Μπέλλος: ντραμς

 

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl

 

Athenaeum – Κελάρι

Αδριανού 3, Θησείο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο)

 

Ημέρα παράστασης:

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

 

‘Ωρα έναρξης: 22:00

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103210239, 6945160385

Είσοδος: 10 euro