GREATEST

Διεθνής και ελληνικός κινηματογράφος ενώνονται σε μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό!

Οι λάτρεις της κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μελωδίες από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων, από τα μαγικά χέρια του Γιώργου και της Μαρίνας Τσοκάνη!

Βιολιά, τσέλα και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα και πιάνο σε 10 συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου!

Από τον Godfather στον Dr Zhivago, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα στον Indiana Jones και από το Breakfast at Tiffany's στο Star Wars. Ταινίες που σημάδεψαν το κοινό και που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του παρουσιάζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 21 Μαρτίου.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «Στήριξη Καρκινοπαθών Εφήβων και Συγγενών τους», που λειτουργεί δωρεάν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία σε έφηβους που εμφάνισαν τη νόσο ή την βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, με πολυεπίπεδη ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τους ψυχολόγους της έχοντας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Συμμετέχουν και αγκαλιάζουν με τις φωνές τους ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου και το γυναικείο trio1,2,3 Swing!



ώρα έναρξης: 21.00

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 210 9315600, 6980230972

Προπώληση εισιτηρίων

www.ticketservices.gr 

Εκδοτήριο Ticket Services,
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
και στα καταστήματα Public

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315 600


Creatists ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών και manager με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, των Ελλήνων καλλιτεχνών και την προβολή παντός είδους εκφρασμένης τέχνης στη διεθνή κοινότητα. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων όπως διδασκαλία μουσικής, υποκριτικής και σωματικής έκφρασης σε ευπαθείς ομάδες, αφηγήσεις παραμυθιών σε παιδιά και ενηλίκους καθώς επίσης έχει αναλάβει την διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων με σκοπό την προαγωγή της ελληνικής μουσικής και των νέων Ελλήνων μουσικών. Σκοπό της αποτελεί η δημιουργία πολιτιστικού προϊόντος το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή αγορά.

Eλληνική Aντικαρκινική Eταιρεία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς δράσης στην ενημέρωση του πληθυσμού, την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, τον αντικαπνιστικό αγώνα, την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, την διεξαγωγή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, την φιλοξενία ασθενών, και την ψυχοκοινωνική συμβουλευτική.