3 2

Μια μουσική  παράσταση, ένα μικτό θέαμα-ακρόαμα πάνω στην πολυπρισματική ποίηση της Κικής Δημουλά, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Η σύλληψη, η μουσική και η σκηνοθεσία είναι της  συνθέτριας –πιανίστα και με πολλούς δίσκους στο ενεργητικό της, Σοφίας  Καμαγιάννη.

Με κύριο «σώμα» τον λόγο της Κικής Δημουλά και όχημα την μουσική, η  Σοφία Καμαγιάννη χτίζει μια παράσταση η οποία επιχειρεί να αγγίξει πολύπλευρα  το θεατή.

Έχοντας ακριβό δώρο τη  φωνή της ποιήτριας - εκτός από τις απαγγελίες της Κικής Δημουλά, θα ακουστεί σε απρόσμενες ηχογραφήσεις στίχων της που αποτελούν έναν μη συνηθισμένο τρόπο ακρόασης της ποίησης -  η παράσταση σε συνδυασμό με ένα μουσικό – ηχητικό  κόσμο,  προσκαλεί σε ένα κολλάζ αισθήσεων.

Η συνάντηση της Κικής Δημουλά με τη Σοφία Καμαγιάννη ήταν γόνιμη. Οι λέξεις της ποιήτριας γι αυτή τη συνεργασία που έδωσε τόπο στην παράσταση  Πέρασα... αποτυπώθηκαν σε ένα μικρό χαρτί.

 

Ποίηση : Κική Δημουλά

Σύλληψη, μουσική, σκηνοθεσία : Σοφία Καμαγιάννη

Σκηνογραφία:  Όλγα Ντέντα

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Kίνηση : Eρμής Μαλκότσης

Βιντεο :  Παναγιώτης Γουμπούρος               

Bοηθός σκηνοθέτη : Φάνης Σακελλαρίου

     

 Ηθοποιός: Γιώτα Φέστα

Τραγούδι, ηθοποιός : Θεοδοσία Σαββάκη

Μουσικοί: Τάσος Γουσέτης (βιολί), Φίλανδρος Κάρρας (κλαρινέτο), Όσβαλντ Αμιράλης (κόντρα μπάσο), Θεοδοσία Σαββάκη (σαξόφωνο), Σοφία Καμαγιάννη (πιάνο)

Ηχογραφημένη φωνή : Κική Δημουλά

Ηλεκτρονική επεξεργασία προηχογραφημένου υλικού: Σοφία Καμαγιάννη

 Τεχνικός σύμβουλος ήχου :  Τim Ward

Παραγωγή : Σπίζα

Εκτέλεση παραγωγής : Ρούλα Νικολάου

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

Ακαδημίας 3, Αθήνα 106 71

Τηλέφωνο21 0363 6144

Ώρα έναρξης : 21:00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

προπώληση 10 €

Γενική είσοδος 12€, Μειωμένο 5€,