8ODWRHS BOYTSIKAKHS

Μουσική:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ

Ερμηνεία:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ

                                      

Ο συνθέτηςΔημήτρης Μαραμήςπαρουσιάζει τον έβδομο προσωπικό του δίσκο (βιβλίο και CD) με τίτλοΑισθηματική Ηλικία,σε ποίηση και στίχους των Νίκου-Αλέξη Ασλάνογλου, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, Μιχάλη Γκανά και Σωτήρη Τριβιζά, με ερμηνευτή τον εξαιρετικό Θοδωρή Βουτσικάκη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία.

 

ΗΑισθηματική Ηλικίαείναι ένας κύκλος τραγουδιών που αναφέρεται στην εποχή του έρωτα και στην εποχή της απώλειας του έρωτα.Αισθηματική Ηλικίαείναι η εποχή της αθωότητας, όταν η καρδιά είναι ακόμα τόσο αγνή, ώστε να μπορεί να πιστεύει στον έρωτα, στα όνειρα και στα παραμύθια.

Η πρεμιέρα του συγκεκριμένου κύκλου τραγουδιών έγινε με μεγάλη επιτυχία το Φεβρουάριο του 2014 στοΜέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκηςαποσπώντας θερμότατη υποδοχή από το κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Σε πλήρη αντίθεση με την εποχή μας, την εποχή των ψυχρών αριθμών,ο συνθέτης ενορχηστρώνει ένα έργο, που υλικά του είναι το ανόθευτο αίσθημα, η δύναμη των ονείρων, η αγνότητα των παραμυθιών, η διεισδυτικότητα της ποίησης.

Τον σχεδιασμό της καλαίσθητης έκδοσης υπογράφει ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, ενώ τις σελίδες του βιβλίου κοσμούν φωτογραφίες του Νικηφόρου Βιδάλη και του CharlieMakkos.

Το βιβλίο-cd κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του πολιτιστικού φορέα: Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι.