rsz tsarouxas

Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία σαν ηθοποιός. Ο Πασχάλης Τσαρούχας όμως δεν είναι από τους καλλιτέχνες που αναπαύονται στις δάφνες τους.

Συνεχώς ψάχνεται, λέει ναι σε προκλήσεις και δοκιμάζεται σε καινούριες καλλιτεχνικές περιπέτειες.

Η πιο πρόσφατη τον έφερε σε επαφή με τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νικόλα Αδέσποτο με τον οποίο βρήκαν πολλά κοινά στοιχεία με αποτέλεσμα να προκύψουν καινούρια τραγούδια, διασκευές παλαιότερων και επιτυχημένες κοινές μουσικές εμφανίσεις.

Η καινούρια χρονιά τους βρίσκει να κάνουν ποδαρικό στη μουσική σκηνή Σφίγγα ξεκινώντας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή (για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων) με ένα οδοιπορικό στο έντεχνο, στο ροκ αλλά και στο καλό λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Ο Πασχάλης και ο Νικόλας ανανέωσαν τις μουσικές ιστορίες που θέλουν να αφηγηθούν και ετοίμασαν ένα πρόγραμμα χωρίς ταμπέλες που θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει από τη ροκ μουσική σκηνή, ελληνική και αγγλόφωνη, μπαλάντες, προσωπικές τους δημιουργίες και διασκευές έκπληξη.

Το πρόγραμμα θα ξεκινά νωρίς, στις 8 το βραδάκι και θα ολοκληρώνεται …κατά βούληση!

Μαζί τους θα εμφανίζονται οι μουσικοί ο Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος στα τύμπανα , ο Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο , ο Γιάννης Ζερβός στην κιθάρα και τα φωνητικά και ο Ματί Παλαιολόγος στα πλήκτρα.

 

ΣΦΙΓΓΑ MUSIC THEATRE

 Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο-Κιάφας 13) Αθήνα

Ώρα προσέλευσης 20.00

Εισοδος: 10 € με μπύρα ή κρασί.

Τιμές : Φιάλη κρασί 45 ευρώ Φιάλη ουϊσκι 100 ευρώ

Τηλέφωνα – κρατήσεις: 211-4096149 και 6987 844845