993574 662423610567210 5977929582669623423 n

Ένα  τραγούδι που έγινε ……παράσταση!!!

1948 οι αξέχαστοι δημιουργοί  Μίμης Τραϊφόρος και  Μιχάλης Σουγιούλ γράφουν ένα αξεπέραστο τραγούδι, για τη φωνή της μοναδικής Δανάης.

1969 η κα Ελίζα Μαρέλλι με παρότρυνση και καθοδήγηση της ίδιας της Δανάης επανεκτελεί εξαίρετα το «Ας Ερχόσουν για Λίγο» για το δίσκο «Φύλλα Φθινοπωρινά»! 

1982 σε παραγωγή του Λουκιανού Κηλαηδόνη ηχογραφείται ξανά το ιστορικό αυτό τραγούδι με τη φωνή της Μαργαρίτας Ζορμπαλά, για το δίσκο «Πάμε σαν άλλοτε»!

1985 για τις ανάγκες του δίσκου «Όταν οι κινηματογράφοι ήταν θερινοί και παίζαν στα διαλείμματα τραγούδια» το τραγουδά εκεί, η Στέλλα Γαδέδη!

1987 η Αρλέτα το συμπεριλαμβάνει στο δίσκο της «Ζητάτε να σας πω», δίνοντάς του κάτι από την δική της υπόσταση!

Ένα χρόνο μετά, το 1988 ο τρυφερός  Γιάννης Πάριος ηχογραφεί τα «Ερωτικά του ’50» και το εν λόγω τραγούδι είναι από τα πρώτα που θα τραγουδήσει εκεί.

1994 κι ο δίσκος «Τραγούδια της νύχτας» έχει το συγκεκριμένο τραγούδι, έτσι όπως το ερμήνευσε η φωνή του Κώστα Θωμαϊδη!

1997 η κα Μαρινέλλα κάνει συναυλίες ανά την Ελλάδα, εκεί ερμηνεύει το χιλιοτραγουδισμένο αυτό τραγούδι και με τη δική της φωνή, ενώ ηχογραφείται και κυκλοφορεί ένα χρόνο μετά, με το γενικό τίτλο «Η Μαρινέλλα τραγουδά και θυμάται»!

Την ίδια χρονιά το συμπεριλαμβάνει και το αποδίδει μοναδικά,η σπουδαία Τάνια Τσανακλίδου στις δικές της εμφανίσεις, αλλά και στο cd της που το ονομάζει «Μαγικό Κουτί»!

Η καινούρια χιλιετία είναι γεγονός και το 2002 ηχογραφείται από τη φωνή του Μανώλη Φάμελλου αυτήν τη φορά, για να συμπεριληφθεί στο cdτου «Χαρταετός»!

2004 και μια ακόμη ηχογράφηση για το διαχρονικό τραγούδι είναι γεγονός με την ξεχωριστή φωνή της Ελένης Δήμου και για το cdτης «Ο έρωτας σε αργές στροφές».

2008 ο Μπάμπης Τσέρτος κάνει ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του αξέχαστου Σουγιούλ και φυσικά δεν μπορεί να παραλείψει το συγκεκριμένο τραγούδι, που το ηχογράφησε ταυτόχρονα.

2015 το «Ας Ερχόσουν για Λίγο» οπτικοποιείται για πρώτη φορά, με σύγχρονο, πρωτότυπο κι ευρηματικό τρόπο για τις ανάγκες της δισκογραφικής δουλειάς «Αγαπώ να θυμάμαι», έτσι όπως εκφραστικά το ερμηνεύει μια καινούρια τραγουδίστρια η Μικαέλα, από τον σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλη!

2016 και αυτό το τραγούδι είναι κι ο τίτλος της παράστασης που ξεκινά σε λίγες μέρες στο χώρο του «Μείζονος Ελληνισμού» με ένα εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό τρίο Μπέζος-Τρύπη-Ευρυδίκη

rsz aserxosoyn